Bernarda Olujević pobjednica natjecanja u vjenčanom makeupu

Ove godine na drugom sajmu vjenčanja Slavonia Aurum, u subotu, 15.02.2020. godine u Supernova Colosseum centru organiziramo je natjecanje u Makeup-u odnosno šminkanju.

Autor: Brodportal | Datum objave: 20.02.2020
Bernarda Olujević pobjednica natjecanja u vjenčanom makeupu
 Tema makeup natjecanja je Bridal makeup odnosno vjenčani makeup.

Organizatori samog natjecanja su Kozmetički salon Livia i Pučko otvoreno  učilište Brod. Ovo je prvo natjecanje ovakvog tipa organizirano na ovom području a ideja i cilj organizatora je bila promicanje i razvoj struke. 

Na natjecanje su se mogli prijaviti učenici srednjih škola, kozmetičari, vizažisti, stilisti i vizažisti amateri koji su spretni u uljepšavanju lica ali i oni koji su bili hrabri odvažiti se i prihvatiti ovaj izazov. 

Ono što je bitno naglasiti je da su frizura i odjeća modela morale biti u skladu sa zadanom temom. 

Za prekrasne frizure  modela zaslužne su bile učenici Srednje Obrtničke škole – smjer Frizeri pod mentorstvo Nevenke Filipović kao i Frizerski salon Akvarel, Marije Jovanović. Modeli su nosile vjenčanice iz Salona vjenčanica Exclusive, Nova Gradiška, vlasnice Ljiljane Šoh.

Stručni žiri koji je ocjenjivao radove i izabrao najbolju a sastojao se od četiri člana: Sanda Maduna – Vlasnica kozmetičkog salona Livia, majstorica kozmetičarka, vizažistica i stilistica, Marko Zirdum – Vlasnik frizerskog salona Ritual by Marko Zirdum, Sanda Livia Maduna – Licencirani OMC sudac za kategoriju Makeup-a i Matea Vidaković – Vizažistica.

Ocjenjivalo se nekoliko elemenata makeup-a i na osnovu dodjeljenih ocjena izabran je najkvalitetniji , odnosno najbolji rad.

Pobjednica natjecanja je Bernarda Olujević – učenica Srednje obrtničke škole u Slavonskom Brodu – smjer Kozmetičari, a model joj je bila Marija Olujević.

Kao natjecateljice sudjelovale su Irena Golić, Dajana Balenović, Lucija Tomakić, Petra Jakovac, Veronika Dujmić i Maja Čuzić koje su također pokazale iznimnu vještinu i umijeće šminkanja. 

Ovom prigodom im svima skupa čestitamo te se nadamo da će ovo Makeup natjecanje postati tradicija i neizostavan dio sajma vjenčanja u Slavonskome Brodu. 

Zadnje vijesti

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 12-godišnjak

Otvorene prijave za Donacijsku utrku Lige za borbu protiv raka

Vlak naletio na djevojku koja je prelazila prugu i usmrtio ju

SPORT

Kvalifikacija za 2. HNL

Sutra u 13 sati kreće prodaja ulaznica za utakmicu Marsonije i Junaka

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja