Berba odličja za brodske karataše na tri natjecanja

U protekla dva vikenda Brodski karataši nastupili su na tri natjecanja Prvenstvo Slavonije i Baranje za 2018 godinu, 27. Sisak Kup 2018. i Prvenstvu Hrvatske u para-karateu te sa PH u katama za mlađe uzraste.

Autor: Brodportal | Datum objave: 06.06.2018
Berba odličja za brodske karataše na tri natjecanja


 U Vukovaru 26.05.2018 godine održano je prvenstvo Slavonije i Baranje, a Brodski karataši koji su u konkurenciji 266 natjecatelja iz 14 klubova,  nastupili sa 18 natjecatelja i pet ekipa  te osvojili ukupno 27 odličja ( 17 prvih, 7 drugih i 3 treća mjesta).

Prva mjesta osvojili su Matea Ećimović ( kadetkinje i juniorke), Mihael Ećimović (juniori, ml. seniori i seniori), Nikola Birač, Borna Kujundžić, Ana Lujić, Ivano Karić, Luka Birač, Domagoj Lukinić, Borna Mađarević ( ml. seniori, seniori), Borna Čengić (ml.seniori), učenice kate ekipno 

( Ana Lujić, Rita Mustapić, Karla Jurić), mlađe kadetkinje kate ekipno ( Ana Lujić, Rita Mustapić, Dora Has), mlađi kadeti borbe ekipno. Drugi su bili Marko Tomljenović, Kristijan Vukadinović, Dora Has, Antonio Biondić i ekipa učenika borbe. Treća mjesta osvojili su Rita Mustapić i Karla Jurić u katama za učenice, te Borna Čengić u kategoriji borbe seniori do 84 kg.

27. Sisak Kup 2018. održan je 02.06.2018. godine a nastupilo je preko 200 natjecatelja iz 36 klubova. Brodski karataši osvojili su sedam odličja a osvajači su:

  • Nikola Birač,ml. učenici -30 kg prvo mjesto
  • Borna Kujundžić, učenici -30kg prvo mjesto
  • Marko Tomljenović, učenici -42 kg prvo mjesto
  • Veronika Čengić, učenica + 44 kg prvo mjesto
  • Luka Birač, kadeti -70 kg prvo mjesto
  • Antonio Biondić, ml kadet  učenici -41 kg treće mjesto
  • Adam Terzić, ml kadet  učenici -41 kg treće mjesto

Na prvenstvu Hrvatske Para karateu koje je održano u Osijeku 03.06.2018 godine nastupio je Ivan Perković u disciplini slijepih i slabovidnih za mlađe uzrasne kategoriji u katama. 

Ivan Perković osvojio je drugo mjesto u svojoj konkurenciji. Isti dan u Osijeku održano je i prvenstvo Hrvatske u katama za mlađe uzrasne kategorije. Ekipa učenica KK Slavonski Brod u sastavu Karla Jurić, Rita Mustapić i Ana Lujić osvojila je treće mjesto.

 
Zadnje vijesti

Lažno prijavio da je pucano na njega kako bi prekrio pucnjavu drugoga

Hrvatska zajednica županija: Objavljen priručnik za nastavnike o antikorupciji

Most kod Svilaja bit će gotov iduće godine

NAJČITANIJE DANAS

Besplatne projekcije

Filmski velikani u novom ciklusu Palube 7

FOTO GALERIJA

Sedam medalja atletičara Marsonije proteklog vikenda

Otvoren 8. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

U glasovitim stupničkim vinogradima zaorila slavonska pjesma, počela je berba grožđa!

U tijeku završni radovi na novom prostoru za kajak-kanu klubove

Nova pedagoška godina u obnovljenoj "Trnoružici"