Bensice odigrale sparing utakmicu s U-14 reprezentaciju

Sinoć su košarkašice Broda na Savi predevođene trenerima Draženom Rimarčukom i Marinom Bradić u Velikoj odigrale sparing utakmicu protiv U-14 hrvatske reprezentacije koja se priprema za nastup na Slovenia Ballu 2019 koji je inače FIBA turnir za pretkadetkinje a koji počinje 15.8.2019.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.08.2019
Bensice odigrale sparing utakmicu s U-14 reprezentaciju


 Bila je to prigoda da stručni stožer Edi Rački i Kruno Rimac vide sve djevojke u tekmi, a one su u teškim uvjetima dale sve od sebe i odigrale odličnu utakmicu.

"Mi možemo biti sretni da se nije vodio rezultat jer su protivnice bile puno bolje i rastrčanije što je i razumljivo, no bio nam je cilj pomoći našoj reprezentaciji da čim spremnije odu na ovaj turnir i već je tradicija da BNS preko ljeta odigra ovakve trening utakmice sa repkama koje dobro dođu i našim curama koje marljivo treniraju cijelog ljeta. Naravno da smo bili oslabljeni jer nam je naša Ana Ilakovac bila na suprotnoj strani, a Nika Kurdija i Tea Josipović odlaze danas sa kadetskom reprezentacijom na Europsko Prvenstvo u Bugarskoj, a Edita Poljac je nakon Europskog sa juniorskom repkom dobila slobodno i nije u treningu. Mihaela Lazić je sinoć krenula za Ameriku i sada leti prema Floridi", kažu ŽKK Brod na Savi.

Zadnje vijesti

Održana 8. biciklijada „Tko prvi magarac“

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Zagrebačka Isusovačka akademija uzdignuta na status sveučilišta

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Spartan treninzi pripremili poseban paket članarina za učenike i studente

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“