Bensice odigrale sparing utakmicu s U-14 reprezentaciju

Sinoć su košarkašice Broda na Savi predevođene trenerima Draženom Rimarčukom i Marinom Bradić u Velikoj odigrale sparing utakmicu protiv U-14 hrvatske reprezentacije koja se priprema za nastup na Slovenia Ballu 2019 koji je inače FIBA turnir za pretkadetkinje a koji počinje 15.8.2019.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.08.2019
Bensice odigrale sparing utakmicu s U-14 reprezentaciju
 Bila je to prigoda da stručni stožer Edi Rački i Kruno Rimac vide sve djevojke u tekmi, a one su u teškim uvjetima dale sve od sebe i odigrale odličnu utakmicu.

"Mi možemo biti sretni da se nije vodio rezultat jer su protivnice bile puno bolje i rastrčanije što je i razumljivo, no bio nam je cilj pomoći našoj reprezentaciji da čim spremnije odu na ovaj turnir i već je tradicija da BNS preko ljeta odigra ovakve trening utakmice sa repkama koje dobro dođu i našim curama koje marljivo treniraju cijelog ljeta. Naravno da smo bili oslabljeni jer nam je naša Ana Ilakovac bila na suprotnoj strani, a Nika Kurdija i Tea Josipović odlaze danas sa kadetskom reprezentacijom na Europsko Prvenstvo u Bugarskoj, a Edita Poljac je nakon Europskog sa juniorskom repkom dobila slobodno i nije u treningu. Mihaela Lazić je sinoć krenula za Ameriku i sada leti prema Floridi", kažu ŽKK Brod na Savi.

Zadnje vijesti

Podržite Bernardu Bobovečki večeras u finalu showa The Voice

Cesta prema Poloju jedna od 10 najboljih ruta za trčanje u Hrvatskoj

Obilježen Dan Gimnazije Matija Mesić

FOTO GALERIJA

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole

Tot, Hucaljuk, nogometašice Viktorije i boksači Radničkog najbolji u Brodu

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.