Atomsko sklonište, Opća Opasnost i Urban&4 headlineri 5. CMC 200 Slavonija fest

CMC 200 Slavonija fest se vraća u Slavonski Brod nakon godinu dana stanke uzrokovane pandemijom korona virusa.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.07.2021
Atomsko sklonište, Opća Opasnost i Urban&4 headlineri 5. CMC 200 Slavonija fest


 3. i 4. rujna Slavonski Brod će ugostiti brojne glazbene zvijezda, a ovoga puta festival se prebacuje iz Tvrđave Brod (zbog preuređenja) na popularni Poloj gdje se nalazi najljepša riječna plaža u Hrvatskoj. Mjesto je to gdje se često održavaju glazbene i ostale kulturne manifestacije, ali najveću produkciju sa sobom donosi upravo CMC 200 Slavonija Fest. Organizator se pobrinuo da publici pruži glazbeni užitak kakav se rijetko može čuti. Program festivala službeno je objavljen na festivalskoj press konferenciji održanoj danas u vrtu Croatia Recordsa u Zagrebu, a na kojoj su o festivalu govorili direktor CMC televizije Mario Kovač, direktorica Turističke zajednice grada Slavonskog Broda Biljana Lončarić te voditeljski par Dalibor Petko i Edina Pršić.

U petak 3. rujna organizira se CMC party, što je sami uvod u festivalski dio programa, a u sklopu kojeg će se održati niz koncerata zabavne glazbe. Nastupit će Džentlmeni, Tarapana Band, Učiteljice, Lidija Bačić Lille i Tri mušketira. U prijevodu večer koja će se itekako pamtiti, a koja će na Poloj dovesti prave ljubitelje zabavne glazbe.

5. CMC 200 Slavonija fest će se održati u subotu, 4. rujna također na Poloju, a headlineri su Atomsko sklonište, Opća Opasnost i Urban&4, dok će prije njih festivalske nastupe imati Fluentes, Zebas, Komuna, Nela, One Possible Option i Bang Bang. Važno je za istaknuti kako ovo nije finalni popis izvođača koji će nastupiti na festivalu, a ostala imena bit će otkrivena u tjednima ispred nas.

Osim CMC Partyja i 5. CMC 200 Slavonija festa održat će se i niz popratnih sadržaja poput promocije diskografskih izdanja i festivalske press konferencije i to na raznim lokacijama u gradu, a o čemu će posjetitelji biti upoznati na vrijeme. Organizatori će se pobrinuti da festival bude održan u skladu s epidemiološkom slikom u Hrvatskoj.

5. CMC 200 Slavonija fest organizira CMC televizija uz potporu Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada, a glavni medijski pokrovitelj je Laganini FM.

 

Zadnje vijesti

U Brodu za 10 godina, deset gradonačelnika

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Župan Marušič na 2. Danima regionalnog razvoja i fondova Europske unije

SPORT

Najava 12. kola Treće HNL -istok

Omladinac iz Gornje Vrbe gostuje u Pleternici

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška