Antun Novaković na pripremama u Turskoj

Antun Novaković, najbolji hrvatski kajakaš i velika nada Hrvatskog sporta nalazi se na pripremama u Turskoj u gradu Antaliji gdje će boraviti čak 60 dana! Sa Antunom je i njegov trener Miroslav Lipovac.

Autor: Brodportal | Datum objave: 08.02.2018
 Antun je u dosadašnjem dijelu priprema odradio sve zacrtano te će u Turskoj nastaviti svoj put prema još većim dosezima u novoj sezoni gdje ga očekuje mnoštvo natjecanja, između ostalog nastup na Mediteranskim igrama te nastupi na svjetskom i europskom seniorskom prvenstvu.

Sva gore spomenuta natjecanja biti će odlična provjera Antunove spremnosti pred možda i najbitniju sezonu njegove karijere. Naime iduće godine koja je predolimpijska godina u Mađarskom Szegedu će biti kvalifikacije za olimpijske igre.

Na pripremama u Turskoj Antaliji naš sportaš će trenirati sa reprezentacijom Srbije koja ima fantastičnu reprezentaciju od 30 vrhunskih sportaša svjetske klase koja radi pod nadzorom čak 5 trenera. Treninzi se odrađuju 3 puta na dan u ukupnom trajanju 6 do 7 sati rada.

Antun je inače pripreme za novu sezonu započeo još 15. listopada prošle godine, a često je trenirao u Zagrebu sa još dva vrhunska Hrvatska sportaša, srebrni olimpijac, veslač Damir Martin i skijaš Natko Zrnčić-Dim.

Sretne i uspješne pripreme mu želimo.

Zadnje vijesti

Policija pronašla trojicu 18-godišnjaka koji su pretukli 29-godišnjaka i ukrali mi bicikl

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

Svađali se zbog nesuglasica u prometu pa se i potukli

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji