Antun Novaković na pripremama u Turskoj

Antun Novaković, najuspješniji hrvatski kajakaš i naš Brođanin, član kajak kanu kluba "Olimpik" jučer je otputovao u Tursku gdje će 20 dana boraviti na pripremama.

Autor: bportal | Datum objave: 06.02.2017


 U Tursku je s Antunom otišao i njegov trener Miroslav Lipovac.

Pripreme će se održati u gradu Antalya koji će našem najboljem kajakašu pružiti vrhunske uvjete, a poznato je da baš na ovu lokaciju dolaze brojni poznati nogometni klubovi.

Antun će trenirati sa A reprezentacijom Srbije među kojima je čak 10 sudionika olimpijskih igara iz Rio de Janeira i nekoliko nosioca svjetskih i europskih medalja te će tako imati izuzetno jaku grupu za trening. 

Srbija je dovela na trenersku poziciju poznatog i proslavljenog Mađarskog stručnjaka Laszla Kovacsa, zajedno s njima trenerski dio posla obavlja i bivši svjetski prvak Ognjen Filipović. Planiraju se treninzi 3 puta dnevno, a sve će to uvelike pomoći našem Antunu kako bi se što bolje pripremio za natjecanja najvišeg nivoa koja ga očekuju u novoj sezoni, a jedno od je i Europsko prvenstvo seniora do 23 godine u Beogradu (lipanj 2017.) gdje se Antun nada još jednoj europskoj medalji.

U protekloj sezoni su Antunu mnogo pomogli sponzori Brodska Posavina d.d. i Dragan Jelić te grad Slavonski Brod i Brodsko-posavska županija. S obzirom da je jedan sponzorski ugovor istekao, a drugi također uskoro ističe naš najuspješniji gradski i županijski sportaš će tako ostati bez sponzora.

Zadnje vijesti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

Prouzročio prometnu nesreću s 2,09 promila alkohola u organizmu

I brodsko-posavska policija u akciji “Dani sigurnosti u prometu”

VIJESTI

Puna inspiracije – skrivena blaga hrvatske unutrašnjosti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

FOTO GALERIJA

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD