Ani Lujić dvije bronce u Bratislavi

Prošli vikend brodski karataši nastupili su na 40. Grand Prix Slovakia koji se održao u Bratislavi u periodu od 22 do 23. veljače 2020.

Autor: Brodportal | Datum objave: 26.02.2020
Ani Lujić dvije bronce u Bratislavi
 U konkurenciji 32 nacije sa ukupno 2118 natjecatelja  nastupili su i brodski karataši u sastavu Dora Has, Ana Lujić, Karla Jurić, Borna Kujundžić i Nikola Birač. Najbrojniji su  uz domaćine bili Poljaci, Ukrajinci, Mađari, Česi a nastupili su i natjecatelji iz udaljenih krajeva kao Malezije, Vijetnama, Australije, Cipra, Engleske itd.

U uzrasnoj kategoriji ml. kadetkinja za kate u kojoj su nastupile Dora, Ana i Karla prijavilo se 50 natjecateljica. Unatoč dobrom nastupu Dora i Karla ostali su bez plasmana. Ana je sa pet pobjeda i  jednim porazom (Ukrajina 2:3) osvojila treće mjesto.  U borbama u kategoriji -40 kg sa nešto manje natjecatelja (25) Ana je sa četiri pobjede i porazom osvojila treće mjesto. U borbi za ulazak u finale kod neriješenog rezultata izgubila je meč sudačkim izjašnjavanjem. Dora je u istoj uzrasnoj kategoriji do 50 kg. izgubila od predstavnice Mađarske koja je kasnije osvojila treće mjesto. Nikola i Borna u solidnom nastupu nisu došli do odličja.

Vrlo jako natjecanje u Bratislavi dobar nam je pokazatelj trenutne pripremljenosti i uvod u pripreme za prvenstvo Hrvatske koje  nas čeka u travnju ove godine.

 

Zadnje vijesti

Malonogometni turniri u Bosanskoj Posavini na čekanju

Brodska udruga Connect IT pokrenula online tržnicu - Svježe.hr

Na području županije potvrđeno deset slučajeva zaraze koronavirusom, oboljela i zdravstvena djelatnica

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji