Ani Funtak 5. mjesto među najboljima na svijetu U-17

Završen je još jedan Turnir olimpijskih nada što je najjače svjetsko natjecanje za mlađe dobne uzraste. Ove godine je nastupilo 36 država sa približno 1000 natjecatelja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.09.2021
Ani Funtak 5. mjesto među najboljima na svijetu U-17


 U sastavu reprezentacije Hrvatske su nastupile i dvije članice KKK Marsonia i to Belišćanka Ana Funtak koja za Marsoniju nastupa već treću sezonu te Jana Vuković. S njima je bio i trener Marsonije Marko Lipovac koji je obnašao dužnost trenera mlade reprezentacije na gore navedenom natjecanju.

Ana Funtak je ostvarila sjajan rezultat plasiravši se u A finale u veoma jakoj konkurenciji gdje osvaja 5. mjesto. Vrijedi istaknuti kako je Ana iza sebe ostavila jedne od vodećih svjetskih sila u ženskom kanuu, Mađarsku i Kanadu.

Jana je ostvarila plasman u polufinale gdje osvaja 8. mjesto (23. ukupno). Iako sa ozlijedom leđa, izvrsno se nosila sa konkurencijom dobar dio utrke.

Polako dolazimo do kraja još jedne kajakaške sezone, a ostalo je još najvažnije seniorsko natjecanje, svjetsko prvenstvo u Kopenhagenu (Danska) gdje će nastupiti naša najbolja sportašica Vanesa Tot.

Zadnje vijesti

Nezakonito isplatili više milijuna kuna s računa trgovačkih društava i oštetili državni proračun

FOTO GALERIJA

Završeni infrastrukturni radovi na obnovi zapadnog dijela Sjevernog kavalira

Osnovan Stručni savjet ogranka Hrvatskog generalskog zbora za Slavoniju i Baranju

Dovršena istočna tribina na novim terenima ŠRC „Klasije“

Vanesa Tot i Gabrijel Veočić najbolji sportaši Slavonskog Broda, ekipe odbojkaši Marsonije i košarkašice Broda na Savi

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima