Ani Funtak 5. mjesto među najboljima na svijetu U-17

Završen je još jedan Turnir olimpijskih nada što je najjače svjetsko natjecanje za mlađe dobne uzraste. Ove godine je nastupilo 36 država sa približno 1000 natjecatelja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.09.2021
Ani Funtak 5. mjesto među najboljima na svijetu U-17


 U sastavu reprezentacije Hrvatske su nastupile i dvije članice KKK Marsonia i to Belišćanka Ana Funtak koja za Marsoniju nastupa već treću sezonu te Jana Vuković. S njima je bio i trener Marsonije Marko Lipovac koji je obnašao dužnost trenera mlade reprezentacije na gore navedenom natjecanju.

Ana Funtak je ostvarila sjajan rezultat plasiravši se u A finale u veoma jakoj konkurenciji gdje osvaja 5. mjesto. Vrijedi istaknuti kako je Ana iza sebe ostavila jedne od vodećih svjetskih sila u ženskom kanuu, Mađarsku i Kanadu.

Jana je ostvarila plasman u polufinale gdje osvaja 8. mjesto (23. ukupno). Iako sa ozlijedom leđa, izvrsno se nosila sa konkurencijom dobar dio utrke.

Polako dolazimo do kraja još jedne kajakaške sezone, a ostalo je još najvažnije seniorsko natjecanje, svjetsko prvenstvo u Kopenhagenu (Danska) gdje će nastupiti naša najbolja sportašica Vanesa Tot.

Zadnje vijesti

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

FOTO GALERIJA

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška

Župan Marušić obišao radove energetske obnove novogradiške bolnice