Alkoholizirani vozači - velika opasnost u prometu!

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, u subotu (16. veljače), oko 20 sati prilikom nadzora prometa zaustavili su osobni automobil, kojim je upravljao 43-godišnjak. Policajci su alko testom utvrdili da je vozač za vrijeme upravljanja automobilom imao koncentraciju alkohola u organizmu od 1,85 promila.

Autor: Brodportal | Datum objave: 18.02.2019
Alkoholizirani vozači - velika opasnost u prometu!


Također, u subotu, oko 23.30 sati, u Bodegraju, policijski službenici Policijske postaje Okučani zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 54-godišnjak. Izvršenim alkotestiranjem, policajci su utvrdili da je vozač upravljao automobilom za vrijeme zabrane upravljanja te mu alko testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,72 promila.

U Bukovlju, u nedjelju (17. veljače) oko 23 sata, policijski službenici su zaustavili osobni automobil zbog vožnje nepropisnom brzinom kroz naselje. Policajci su utvrdili da vozilom upravlja 24-godišnjak bez vozačke dozvole, a alko testom mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,61 promil.

Svi alkoholizirani vozači su odmah isključeni iz prometa, zadržani u policiji do otriježnjenja, te je policija protiv njih podnijela optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

 
 
 

Zadnje vijesti

Sjajna akustična večer Memorijala "Ostat ću mlad"

VIJESTI

DAN NARCISA 2019.

Rak dojke i dalje vodeća zloćudna bolest kod žena; iznimno je važna prevencija i rano otkrivanje...

FOTO GALERIJA

Održana 3. Smotra studijskih programa Brodsko-posavske županije

FOTO - Etno zbirka narodnog ruha župnika Mate Kneževića pod zaštitom Ministarstva kulture

Svečano otkrivene brončane ploče s imenima Maria Mandžukića, Ivice Olića i Ivana Rakitića

Petnaest odličja za Brođane

Zagrebačka Uspinjača osvojila Kup Hrvatske u odličnom finalu