Alkoholiziran vikao na zaposlenice kasina, 18-godišnjak pod utjecajem alkohola vrijeđao policajce

PU brodsko-posavska izvijestila je o slučajevima alkoholiziranim narušavanjima javnog reda i mira.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.09.2020
Alkoholiziran vikao na zaposlenice kasina, 18-godišnjak pod utjecajem alkohola vrijeđao policajce


 U Slavonskom Brodu, dana 18. rujna, oko 20 sati, alkoholizirani 47-godišnjak je ušao u prostorije kasina, zatraživši alkoholno piće, koje mu zaposlenice nisu uslužile, jer je već bio pod vidljivim utjecajem alkohola. Revoltiran time što ga nisu uslužile, galamio je na njih, vrijeđajući ih pogrdnim riječima, te narušavao javni red i mir vičući i na ostale goste. Policijski službenici protiv 47-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

SPRJEČAVANJE RIZIČNIH PONAŠANJA MLADIH

Tijekom vikenda, policijski službenici su proveli pojačane aktivnosti na sprječavanju neprihvatljivih i rizičnih ponašanja mladih, kojom prilikom su u nedjelju (20. rujna), oko 1 sat, u Slavonskom Brodu, u ulici Šetalište braće Radić, sankcionirali alkoholiziranog 18-godišnjaka koji je narušavao javni red i mir vikom i galamom. Alkotestom mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,24 promila alkohola u krvi u organizmu ispitanika. Prilikom postupanja, alkoholizirani počinitelj je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike pogrdnim riječima. Protiv 18-godišnjeg prekršitelja policija podnosi Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Policija će i u narednim vikendima provoditi preventivno-represivne aktivnosti usmjerene na sprječavanje rizičnih ponašanja mladih, a posebnu pozornost će obratiti na dosljednost poštivanja važećih epidemioloških mjera u cilju suzbijanja epidemije uzrokovane Koronavirusom.

Zadnje vijesti

Konstituiran Senat Sveučilišta u Slavonskom Brodu

Bartolovci: proslavljena svetkovina svetog Pape Ivana Pavla II

Vozač (70) automobilom sletio u kanal

FOTO GALERIJA

U Slavonskom Brodu kampanja “Kad sigurno voziš, sigurno stižeš“

Dani Erasmusa obilježeni u Ekonomsko-birotehničkoj školi

I Brođani na biskupskom ređenju grkokatoličkog biskupa mons. Milana Stipića

Najsretnije osiguranike Euroherc i Adriatic razveselili najnovijim Golfovima i novčanim nagradama!

Još jedna generacija uspješno završila tečaj ronjenja