Alkoholiziran biciklist pao na kolnik i lakše se ozlijedio

U Novoj Gradiški, u Ulici Mala, sinoć (16. listopada), oko 19.20 sati, alkoholizirani biciklista je pao na kolnik, lakše se ozlijedivši.

Autor: Brodportal | Datum objave: 17.10.2018
Alkoholiziran biciklist pao na kolnik i lakše se ozlijedio


Naime, policijski službenici su na mjestu događaja, utvrdili da je biciklista u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem bicikla i potom pao na kolnik. Nadalje je utvrđeno, da se radi o 26-godišnjaku, u čijem organizmu je alko testom očitana koncentracija alkohola od 1.66 promila. Također je utvrđeno, da je biciklista upravljao tehnički neispravnim biciklom, bez svjetala, te nije imao reflektirajući prsluk. Nakon ukazane liječničke pomoći, 26-godišnjak je zadržan na otriježnjenju, obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti sa vožnjom biciklom. Policijski službenici protiv 26-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, noćas (17. listopada), oko 4.15 sati, u Rešetarima, prilikom nadzora nad prometnom zaustavili su osobni automobil. Pritom su utvrdili da je 52-godišnji vozač pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 1.76 promila, te je isključen iz prometa i zadržan u policiji do otriježnjenja. Policijski službenici su također utvrdili da 52-godišnjak upravlja neregistriranim osobnim automobilom i pod zabranom upravljanja vozilima „B“ kategorije. Policija protiv prekršitelja podnosi prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog počinjenih prometnih prekršaja. 

Zadnje vijesti

Pobjeda kuglačica Obrtnika protiv zagrebačke Sidre

Održana 12. sjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova

Zlato i dvije bronce za brodske plivače u Vukovaru

FOTO GALERIJA

PRIČA IZ MAROKA, 3. dio: Sahara - izazov koji morate doživjeti!

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...