Alkoholiziran biciklist pao na kolnik i lakše se ozlijedio

U Novoj Gradiški, u Ulici Mala, sinoć (16. listopada), oko 19.20 sati, alkoholizirani biciklista je pao na kolnik, lakše se ozlijedivši.

Autor: Brodportal | Datum objave: 17.10.2018
Alkoholiziran biciklist pao na kolnik i lakše se ozlijedio


Naime, policijski službenici su na mjestu događaja, utvrdili da je biciklista u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem bicikla i potom pao na kolnik. Nadalje je utvrđeno, da se radi o 26-godišnjaku, u čijem organizmu je alko testom očitana koncentracija alkohola od 1.66 promila. Također je utvrđeno, da je biciklista upravljao tehnički neispravnim biciklom, bez svjetala, te nije imao reflektirajući prsluk. Nakon ukazane liječničke pomoći, 26-godišnjak je zadržan na otriježnjenju, obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti sa vožnjom biciklom. Policijski službenici protiv 26-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, noćas (17. listopada), oko 4.15 sati, u Rešetarima, prilikom nadzora nad prometnom zaustavili su osobni automobil. Pritom su utvrdili da je 52-godišnji vozač pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 1.76 promila, te je isključen iz prometa i zadržan u policiji do otriježnjenja. Policijski službenici su također utvrdili da 52-godišnjak upravlja neregistriranim osobnim automobilom i pod zabranom upravljanja vozilima „B“ kategorije. Policija protiv prekršitelja podnosi prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog počinjenih prometnih prekršaja. 

Zadnje vijesti

Ništa od sanacije Rafinerije nafte Brod

Pevec najavio otvaranje novog trgovačkog centra u Slavonskom Brodu

Bolnica uskoro dobiva integriranu operacijsku dvoranu vrijednu 6,8 milijuna kuna

FOTO GALERIJA

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu

Zaljubljeni jedno u drugo i u Slavonski Brod, održali australsko vjenčanje kraj Save

Slavonski Brod ima prvake Hrvatske u košarci i malom nogometu

U tijeku radovi zamjene toplovoda u naseljma Slavonija I II