Alkoholiziran biciklist pao na kolnik i lakše se ozlijedio

U Novoj Gradiški, u Ulici Mala, sinoć (16. listopada), oko 19.20 sati, alkoholizirani biciklista je pao na kolnik, lakše se ozlijedivši.

Autor: Brodportal | Datum objave: 17.10.2018
Alkoholiziran biciklist pao na kolnik i lakše se ozlijedio
Naime, policijski službenici su na mjestu događaja, utvrdili da je biciklista u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem bicikla i potom pao na kolnik. Nadalje je utvrđeno, da se radi o 26-godišnjaku, u čijem organizmu je alko testom očitana koncentracija alkohola od 1.66 promila. Također je utvrđeno, da je biciklista upravljao tehnički neispravnim biciklom, bez svjetala, te nije imao reflektirajući prsluk. Nakon ukazane liječničke pomoći, 26-godišnjak je zadržan na otriježnjenju, obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti sa vožnjom biciklom. Policijski službenici protiv 26-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, noćas (17. listopada), oko 4.15 sati, u Rešetarima, prilikom nadzora nad prometnom zaustavili su osobni automobil. Pritom su utvrdili da je 52-godišnji vozač pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 1.76 promila, te je isključen iz prometa i zadržan u policiji do otriježnjenja. Policijski službenici su također utvrdili da 52-godišnjak upravlja neregistriranim osobnim automobilom i pod zabranom upravljanja vozilima „B“ kategorije. Policija protiv prekršitelja podnosi prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog počinjenih prometnih prekršaja. 

Zadnje vijesti

Opačak-Bilić: Građani su pokazali da ne žele promjene

Ćosić: Zahvaljujem se hrvatskim građanima što su dali povjerenje kvalitetnim i kompetentnim ljudima da i dalje vode našu državu

Prvi rezutati DIP-a: HDZ uvjerljivo vodi, potpuni potop Restart koalicije

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika