Aktivan sustav e-Propusnica

Sustav e-propusnica, koji je dostupan na adresi epropusnice.gov.hr, omogućuje građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica

Autor: Brodportal | Datum objave: 02.04.2020
Aktivan sustav e-Propusnica
 Od srijede je aktivan sustav e-propusnica, te će od 6. travnja biti moguće izdavanje samo e-propusnica. Sustav e-propusnica, koji je dostupan na adresi https://epropusnice.gov.hr, omogućuje građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluga e-Građani i NIAS (Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav).

Više o e-propusnicama, koje funkcionalnosti omogućava građanima, predaji zahtjeva, te načinu izdavanja pogledajte OVDJE.

Podaci o izdanim e-Propusnicama će s vremenskim odmakom od najviše 1 sat (tj. u skoro realnom vremenu) biti dostupne MUP-u radi provjera na terenu.

U slučaju da pojedini građani nemaju pristup navedenim prijavama svi dosadašnji kanali predaje zahtjeva za izdavanjem propusnica, poput slanja elektroničke pošte nadležnom tijelu ili osobnoj dostavi zahtjeva, za sada još vrijede.

Eventualna pitanja u vezi s funkcionalnostima sustava e-Propusnice za građane možete uputiti službi za podršku: epropusnice@uprava.gov.hr (0-24 h).

Zadnje vijesti

Drugi dan Hrvatskog Premier Tenisa obilježio spektakularan meč Majoli, Ivaniševića i mladih snaga

Nogometna akademija NOPO – Legen krenula s radom

Premijerno predstavljena nova platforma Slavonia.Travel

FOTO GALERIJA

Brza DC/AC punionica vozila na električnu energiju u gradu Slavonskom Brodu

Slavimo biološku raznolikost i Brodsko-posavske županije

Radovi na energetskoj obnovi Osnovne škole „Vladimir Nazor“ teku prema planu

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu