Advent u Novoj Gradiški bolji nego ikada prije

Obilazeći adventske i božićne manifestacije po Slavoniji, ekipa SBTV-a zavirila je i u onu u Novoj Gradiški, naslova Advent u našem gradu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.12.2019
 Višegodišnja tradicija ove je godine posebnija nego ikad prije. Svakodnevni koncerti, radionice za djecu, kuća djeda Božićnjaka, klizalište, kućice s bogatom gastro ponudom – u svemu tome u novogradiškom parku mogu uživati sve generacije, a park sjaji ljepše nego ikad prije.

U kućicama s ićem i pićem ponuda za svačiji ukus, nezaobilazno tu su kuhano vino i domaći slavonski božićni kolači. Turistička zajednica angažirala je lokalne ugostitelje.

Program u petak nešto drugačija svirka, kojoj su se posebno obradovali mladi: house party jedinstvenog naziva Sretan Božić i Nova Gradiška. DJ Yakka inače svira po cijeloj Hrvatskoj, ima iza sebe vlastiti album s originalnim miksevima i reizdanje u remiks verzijama i još hrpu singlova. I za svoje glazbeno stvaralaštvo, kaže, ima podršku i od Turističke zajednice.

Iz čarobne šume put nas je doveo i do društvenog doma u kojemu se održava tradicionalni Božićni sajam domaćih proizvoda  OPG-ova, obrtnika, udruga.  Ove godine svoje proizvode i usluge predstavlja njih više od 50.

Manifestacija Advent u našem gradu traje i dalje, sve do iza Nove godine, uz još niz sadržaja i programa, a na glavnom gradskom trgu priprema se i sjajan program dočeka Nove 2020. za koju Turistička zajednica Nove Gradiške najavljuje još puno manifestacija i projekata kojima će u ovaj najmlađi hrvatski grad privući još više gostiju i turista! 

Zadnje vijesti

U Hrvatskoj 49 novooboljelih, ukupno 635, preminuo 4, a ozdravilo 45 osoba

Građani Slavonskog Broda i okolnih općina bez pitke vode

Prestanak obvezne vožnje s upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima od 31. ožujka 2020.

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji