8 medalja za KKK “Marsonia“ – Vanesi prva C1, Rei prva zlatna

Jučer, 26. lipnja 2016., održana je međunarodna Vidovdanska regata i Kajak mini liga Beograda u organizaciji Kajak kanu kluba „Zabrežje“ u Zabrežju, Srbija.

Autor: bportal | Datum objave: 27.06.2016
 Na regati su nastupili sportaši iz čak 24 kluba iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske, a među njima i 18 kanuista i kajakaša Marsonije u pratnji trenera Zdenka Jambrešića.

U iznimno jakoj konkurenciji mladi su sportaši Marsonije osvojili 8 medalja od čega 3 zlata, 3 srebra i 2 bronce. Najuspješniji je i ovoga puta bio kanuist Marko Frančeski koji je osvojio 2 zlata (C1 i C2 s Gabrielom Babićem) u kategoriji mlađih juniora te srebro u kategoriji juniora. Posebno je iznenadila mlada kajakašica Rea Kruljac koja je u svom prvom (međunarodnom) nastupu za klub osvojila zlatnu medalju u kategoriji djevojčica 2005. godišta. Kajakaš Dominik Princip okitio se srebrom u kategoriji juniora, baš kao i kanuistica Vanesa Tot kojoj je ovo prva C1 medalja za klub. Kajakaš Domagoj Babić i kajakaški dvojac Vili Ćerić-Juraj Rašić osvojili su brončane medalje.

Izvor: KKK „Marsonia“

Zadnje vijesti

Hrvatskoj 10 milijardi eura iz europskih sredstava za gospodarski oporavak, još najmanje toliko i za sedmogodišnji proračun

Slavonskobrodski maturanti ponovo pokazali da su najbolji

Nakon 19 godina obilježavanje Dana državnosti ponovno 30. svibnja, povijesnog dana prisjetio se i županijski HDZ

VIJESTI

Plenković za Dnevnik HTV-a

Hrvatskoj 10 milijardi eura iz europskih sredstava za gospodarski oporavak, još najmanje toliko i za sedmogodišnji proračun

FOTO GALERIJA

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline

Započinju radovi na obnovi Kuće Brlić

Otvorena izložba „Izbor radova iz kabineta akvarela Galerije umjetnina grada Slavonskoga Broda“