6IXVILLE ima novu pjesmu "Realstar" za koju je snimljen i spot

Slavonskobrodski glazbeni kolektiv 6IXVILLE i dalje neumoljivo radi.

Autor: Brodportal | Datum objave: 06.03.2020
 Tako su izbacili novu pjesmu s nazivom "Realstar" popraćenu i odgovarajućim spotom. "Realstar" je 15. pjesma koju je kolektiv izbacio u zadnja 4 mjeseca te time pokazuju upornost, volju, želju te jako široke mogućnosti u okvirima talenta kojeg posjeduju.

Dečki za sada pretežito stvaraju na engleskom jeziku, zbog čega ih možda brodska publika nije prepoznala ni podržala koliko su zaslužili, no s novim projektom pokazuju da imaju što pokazati i na hrvatskom jeziku. 

Ugledni glazbeni portal u Hrvatskoj - Muzika.hr je 6IXVILLE kolektiv uvrstio u top 10 glazbenika od kojih očekuju puno u 2020. godini s nekim puno većim imenima u konkurenciji te tako vidimo da se njihov rad primjećuje i na višoj razini. 

Dečki također 13.3 imaju nastup u zagrebačkom Boogaloo-u, što nije pošlo za rukom nijednim glazbenicima iz Broda, u sklop Hip Hop Unity godišnjih nagrada za 2019. godinu. Sve pjesme, a samim time i Realstar, možete poslušati na Youtube kanalu 6IXVILLE.

Zadnje vijesti

Hrvatskoj 10 milijardi eura iz europskih sredstava za gospodarski oporavak, još najmanje toliko i za sedmogodišnji proračun

Slavonskobrodski maturanti ponovo pokazali da su najbolji

Nakon 19 godina obilježavanje Dana državnosti ponovno 30. svibnja, povijesnog dana prisjetio se i županijski HDZ

VIJESTI

Plenković za Dnevnik HTV-a

Hrvatskoj 10 milijardi eura iz europskih sredstava za gospodarski oporavak, još najmanje toliko i za sedmogodišnji proračun

FOTO GALERIJA

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline

Započinju radovi na obnovi Kuće Brlić

Otvorena izložba „Izbor radova iz kabineta akvarela Galerije umjetnina grada Slavonskoga Broda“