47 milijuna razloga za referendum o svjetski poznatim moralnim Hrvatima - Ja sam ZA poligamiju, a vi?

Neviđen aktivizam razvio se ovih dana na Facebooku, i to ne oko gladnih i deložiranih Hrvata, nego oko tjelesnih otvora. Priča se vrti oko zabranjene ljubavi, kao i svaki bitan životni izbor.

Autor: Ratko Martinović | Datum objave: 08.11.2013


Veliki vjernici - volite li svoje žene 'zabranjeno'?

Inače, ako nešto ne mogu smisliti, to je onda licemjerje. Kolokvijalna 'sodomija' moralnim i etičkim katolicima izaziva mučninu, osim ako nije u pitanju njihova cura/žena/ljubavnica. Onda je to sasvim Ok, unatoč Freudovskoj teoriji i latentnoj homoseksualnosti koja čuči i u najmoćnijim primjercima alfa mužjaka. Jedan bloger je genijalno podvukao crtu - svi smo katolici dok drugima uzimamo prava, ali kada počne skupljanje potpisa o najkatoličkijim misaonim formama poput zabrane pobačaja i razvoda, vidjet ćemo koliko će nas potpisati kad trebamo oduzimati prava sebi.

I to je to! Inače, varijacija na temu jedne izjave Marka Twaina je i moja misao: 'Šteta što brižna država zaista ne pretrpi štetu kada radim 'nezakonite' stvari s vlastitim tijelom... Jer bih si onda možda i dao oduška!' Jer lako je zabraniti gayevima prava na brakove i slične banalnosti, no kada nas Ostojićevci pendrekaju, kada nas Linićeve lopuže bezdušno kradu na račun Todorića i ekipe, kada nas Štasi tajne službe prisluškuju, a predatorski političari gospodski prave budalama - onda nam je razina testosterona u prokreacijskim alatkama (budite sigurni!) manja i od najženstvenije homo osobe.

Poligamija - gadi se i katolicima i gayevima, iako je liberalno-biblijski koncept

A i mi primamo i trpimo i šutimo, i to iz dana u dan. Penetracije kroz hranu, vodu, zrak, atmosferu, subliminalne poruke, marketing, političke kampanje, stranačke skupove - zašto se to ne računa kao sodomija? I zašto skupimo potpise kada treba provesti crkvenu inicijativu (inače, upravo je crkva zbog pravnih peripetija još prije više od tisuću godina uvela ovako liberalnu definiciju braka u sustav), a kada treba izglasati doživotnu kaznu zatvor za veleizdaju i potkradanje državnog proračuna - miševi smo! Jer znamo da 'gayevi' postati nećemo, ali možda jednog dana i mi budemo kravataši u skupim odijelima s prstima u katranu.

'Američki san', zapravo je to jedina istina. A iz te fikcije moramo isključiti manjine, jer se iz nekog razloga pita većinu - koja nas je i dovela na ovaj financijski kaos. Hvala vam! Da ne ispadne kako promoviram 'U ime svake obitelji', reći ću vam i jednu vlastitu zgodu. Vidjevši ekipu koja promovira taj 'liberalni' način razmišljanja, došao sam potpisati taj papir i rekao da to činim jer apsolutno podržavam POLIGAMIJU. Oni su s vidnom zbunjenošću rekli da im je to 'degradirajuće i nastrano' i da se potpisi ne skupljaju zbog toga. Hello? Zar nije u ime SVAKE obitelji? Naravno, kasnije nisam potpisao i dobacio sam da sam načuo od druge strane iste riječi za njihov 'homo' brak.

Bolje da te penetrira država s gađenjem, nego neki jaran s ljubavlju

Uvidjevši kako je i ova grupa netolerantna, otišao sam potpisati 'U ime obitelji' i reći kako se nadam da će sljedeća inicijativa biti za poligamiju. I oni su me frapirali. 'To je islamska boleština, nema veze s katoličkim obiteljskim vrijednostima!', rekao mi je postariji gospodin koji očito ima probleme s izgovorom zbog nedostatka zubiju (hvala vam što glasate, većino! jer zbog njih ni zube nemamo!). A ja sam mislio da su se zakoni dali po Mojsiju? I ne sjećam se da je on kao i sva bitnija ekipa u Bibliji (Isus je bio ionako sam, što ne znači da mi ne trebamo imati žene) bio previše monogaman... Čak je i crnkinju oženio, što je garant novo moralno zgražanje onim nešto netolerantnijim pripadnicima našeg naroda.

Zašto i poligamija ne bi bila zakonita? Em je biblijska, em je liberalna, em je konsenzusna! Kao i poliandrija... Inače, ovo su brakovi muškarca s više žena i žene s više muškaraca, ukoliko niste pročitali ni Bibliju (i to bi bio zanimljiv upit dušobrižnicima). A kad se sjetim da za ovaj referendum (kojeg će pravni stručnjaci gay populacije vrlo lako zaobići jer je pitanje vrlo loše sročeno) ide u zrak 47 milijuna kuna - dođe mi da podržim sisačku županicu... Jer bolje voziti limuzinu na tuđi račun nego zakidati nečija ionako opskurna prava na vlastiti!

Zadnje vijesti

Pas ugrizao poštara

Zašto je vlak iskočio iz tračnica?

Popis punktova za cijepljenje do kraja tjedna

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske