47 milijuna razloga za referendum o svjetski poznatim moralnim Hrvatima - Ja sam ZA poligamiju, a vi?

Neviđen aktivizam razvio se ovih dana na Facebooku, i to ne oko gladnih i deložiranih Hrvata, nego oko tjelesnih otvora. Priča se vrti oko zabranjene ljubavi, kao i svaki bitan životni izbor.

Autor: Ratko Martinović | Datum objave: 08.11.2013


Veliki vjernici - volite li svoje žene 'zabranjeno'?

Inače, ako nešto ne mogu smisliti, to je onda licemjerje. Kolokvijalna 'sodomija' moralnim i etičkim katolicima izaziva mučninu, osim ako nije u pitanju njihova cura/žena/ljubavnica. Onda je to sasvim Ok, unatoč Freudovskoj teoriji i latentnoj homoseksualnosti koja čuči i u najmoćnijim primjercima alfa mužjaka. Jedan bloger je genijalno podvukao crtu - svi smo katolici dok drugima uzimamo prava, ali kada počne skupljanje potpisa o najkatoličkijim misaonim formama poput zabrane pobačaja i razvoda, vidjet ćemo koliko će nas potpisati kad trebamo oduzimati prava sebi.

I to je to! Inače, varijacija na temu jedne izjave Marka Twaina je i moja misao: 'Šteta što brižna država zaista ne pretrpi štetu kada radim 'nezakonite' stvari s vlastitim tijelom... Jer bih si onda možda i dao oduška!' Jer lako je zabraniti gayevima prava na brakove i slične banalnosti, no kada nas Ostojićevci pendrekaju, kada nas Linićeve lopuže bezdušno kradu na račun Todorića i ekipe, kada nas Štasi tajne službe prisluškuju, a predatorski političari gospodski prave budalama - onda nam je razina testosterona u prokreacijskim alatkama (budite sigurni!) manja i od najženstvenije homo osobe.

Poligamija - gadi se i katolicima i gayevima, iako je liberalno-biblijski koncept

A i mi primamo i trpimo i šutimo, i to iz dana u dan. Penetracije kroz hranu, vodu, zrak, atmosferu, subliminalne poruke, marketing, političke kampanje, stranačke skupove - zašto se to ne računa kao sodomija? I zašto skupimo potpise kada treba provesti crkvenu inicijativu (inače, upravo je crkva zbog pravnih peripetija još prije više od tisuću godina uvela ovako liberalnu definiciju braka u sustav), a kada treba izglasati doživotnu kaznu zatvor za veleizdaju i potkradanje državnog proračuna - miševi smo! Jer znamo da 'gayevi' postati nećemo, ali možda jednog dana i mi budemo kravataši u skupim odijelima s prstima u katranu.

'Američki san', zapravo je to jedina istina. A iz te fikcije moramo isključiti manjine, jer se iz nekog razloga pita većinu - koja nas je i dovela na ovaj financijski kaos. Hvala vam! Da ne ispadne kako promoviram 'U ime svake obitelji', reći ću vam i jednu vlastitu zgodu. Vidjevši ekipu koja promovira taj 'liberalni' način razmišljanja, došao sam potpisati taj papir i rekao da to činim jer apsolutno podržavam POLIGAMIJU. Oni su s vidnom zbunjenošću rekli da im je to 'degradirajuće i nastrano' i da se potpisi ne skupljaju zbog toga. Hello? Zar nije u ime SVAKE obitelji? Naravno, kasnije nisam potpisao i dobacio sam da sam načuo od druge strane iste riječi za njihov 'homo' brak.

Bolje da te penetrira država s gađenjem, nego neki jaran s ljubavlju

Uvidjevši kako je i ova grupa netolerantna, otišao sam potpisati 'U ime obitelji' i reći kako se nadam da će sljedeća inicijativa biti za poligamiju. I oni su me frapirali. 'To je islamska boleština, nema veze s katoličkim obiteljskim vrijednostima!', rekao mi je postariji gospodin koji očito ima probleme s izgovorom zbog nedostatka zubiju (hvala vam što glasate, većino! jer zbog njih ni zube nemamo!). A ja sam mislio da su se zakoni dali po Mojsiju? I ne sjećam se da je on kao i sva bitnija ekipa u Bibliji (Isus je bio ionako sam, što ne znači da mi ne trebamo imati žene) bio previše monogaman... Čak je i crnkinju oženio, što je garant novo moralno zgražanje onim nešto netolerantnijim pripadnicima našeg naroda.

Zašto i poligamija ne bi bila zakonita? Em je biblijska, em je liberalna, em je konsenzusna! Kao i poliandrija... Inače, ovo su brakovi muškarca s više žena i žene s više muškaraca, ukoliko niste pročitali ni Bibliju (i to bi bio zanimljiv upit dušobrižnicima). A kad se sjetim da za ovaj referendum (kojeg će pravni stručnjaci gay populacije vrlo lako zaobići jer je pitanje vrlo loše sročeno) ide u zrak 47 milijuna kuna - dođe mi da podržim sisačku županicu... Jer bolje voziti limuzinu na tuđi račun nego zakidati nečija ionako opskurna prava na vlastiti!

Zadnje vijesti

Preokret Brođana i prva pobjeda u Superligi

Pucnjava u Slavonskom Brodu: Muškarac pucao u maloljetnika

PRIČA IZ MAROKA, 3. dio: Sahara - izazov koji morate doživjeti!

FOTO GALERIJA

PRIČA IZ MAROKA, 3. dio: Sahara - izazov koji morate doživjeti!

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...