3 nove pozitivne osobe u Brodsko-posavskoj županiji

U posljednjem 24-satnom razdoblju na području Brodsko-posavske županije evidentirana su tri (3) nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.09.2020
3 nove pozitivne osobe u Brodsko-posavskoj županiji


 Broj zaraženih osoba prema prebivalištu (grad/općina): grad Slavonski Brod (1), općina Bebrina (1) i općina Oprisavci (1). Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 606, dok je broj aktivnih slučajeva 112 (6 aktivnih osoba manje nego prethodni dan).

Hospitalizirano je 13 osoba (2 osobe manje nego prethodni dan), a jedna hospitalizirana osoba je na respiratoru. Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalaze ukupno 652 osobe (74 osobe više nego prethodni dan). U županijskoj karanteni nalazi se 1 pozitivna osoba.

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja da se privremeno suzdrže od organizacije istih te na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 ukoliko ih ipak organiziraju ili na njima sudjeluju. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Zadnje vijesti

Konstituiran Senat Sveučilišta u Slavonskom Brodu

Bartolovci: proslavljena svetkovina svetog Pape Ivana Pavla II

Vozač (70) automobilom sletio u kanal

FOTO GALERIJA

U Slavonskom Brodu kampanja “Kad sigurno voziš, sigurno stižeš“

Dani Erasmusa obilježeni u Ekonomsko-birotehničkoj školi

I Brođani na biskupskom ređenju grkokatoličkog biskupa mons. Milana Stipića

Najsretnije osiguranike Euroherc i Adriatic razveselili najnovijim Golfovima i novčanim nagradama!

Još jedna generacija uspješno završila tečaj ronjenja