25-godišnjak neovlašteno posjedovao drogu i oružje

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, dana 20. svibnja, potvrdili su sumnju u počinjenje nekoliko kaznenih djela i prekršaja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.05.2021
25-godišnjak neovlašteno posjedovao drogu i oružje


 Naime, policijski službenici su u 21.30 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, prilikom nadzora osobnog automobila i osoba u istom, kod 25-godišnjaka (pod utjecajem alkohola od 0,73 promila), pronašli i oduzeli 4,1 grama droge marihuane. Nadalje, u sklopu kriminalističkog istraživanja, policajci su u kući u izgradnji, na području Općine Garčin, pronašli i oduzeli 5 kanabis biljaka (visine 21 do 74 cm), pušku M-48 i 55 komada pripadajućeg streljiva, koje je osumnjičeni neovlašteno posjedovao. Utvrđeno je, da je 25-godišnjak neovlašteno posjedovao drogu, posadio i uzgajao biljke kanabis radi daljnje prodaje, te je također, dana 20. svibnja, oko 20 sati, dao drugoj osobi da troši drogu marihuanu. Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela: neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga. Također protiv istoga podnose prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U Novoj Gradiški od dvije osobe oduzeto 3,5 grama marihuane

Jučer (20. svibnja), od 20 do 20.30 sati, na području Nove Gradiške, policijski službenici su od dvije osobe u dobi od 18 i 17, oduzeli 3,5 grama droge marihuane. Policijski službenici protiv oboje podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški i izvješće Centru za socijalnu skrb. 

Zadnje vijesti

92 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 2 osobe preminule

Počeo je play off Homer kupa

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske