21. međunarodni susret oldtimera okupio rekordni broj ljubitelja starih automobila iz svih krajeva Hrvatske i regije

Ljubav prema starim automobilima, mirisima prošlosti i raritetima, od samog početka osnivanja misao je vodilja članova novogradiškog Oldtimer kluba „Classic 99” koji su ove godine održali 21. međunarodne oldtimer susrete u Novoj Gradiški.

Autor: Brodportal | Datum objave: 04.07.2021
21. međunarodni susret oldtimera okupio rekordni broj ljubitelja starih automobila iz svih krajeva Hrvatske i regije


 Godine dobrog rada i organizacija susreta nagrađeni su i ove godine rekordnim brojem posjetitelja iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja, piše Radio NG.

-“Ovo su najveći susreti do sada koje smo organizirali u našem gradu, ima preko 200 sudionika u više od 100 vozila. Najstariji automobil na susretima je Nash iz 1928. godine koji nam je došao iz Zagreba. Danas se održavaju i susreti u Osijeku i nismo očekivali ovako veliki odaziv kod nas, ali nam je iznimno drago da su ljudi ipak došli u ovolikom broju.” – rekao je predsjednik i jedan od osnivača Oldtimer kluba „Classic 99”, Krešimir Knežević.

Više od 100 vozila od čega oko 90 automobila i preko 20 motocikala poredalo se na središnjem gradskom trgu u Novoj Gradiški. Prekrasan prizor namamio je i Novogradiščane koji su iskoristili lijepo vrijeme i uživali u razgledavanju ovih prekrasnih starih vozila.

Međunarodni oldtimer susreti gradu Novoj Gradiški daju jednu dodatnu vrijednost, a zadovoljan organizacijom kao i odazivom je i zamjenik gradonačelnika, Borislav Vidošić:

-“Drago mi je da je ovako veliki broj zaljubljenika u old timere došao u Novu Gradišku. U velikom broju su se odazvali i naši sugrađani koji su izašli da pogledaju sve ovo bogatstvo koje imaju i naš old timer klub i svi njihovi prijatelji. Svaka čast organizatoru i dečkima iz oldtimer klub koji su stvarno aktivni. Grad Nova Gradiška prati njihov rad, upravo smo bili u njihovim prostorijama koje su oni prekrasno uredili i sretni smo da imamo jedan takav klub u našem gradu.”

Kako je to sve izgledalo pogledajte u velikoj fotogaleriji www.radiong.hr.

Zadnje vijesti

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Župan Marušič na 2. Danima regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Počinje natječaj za udruge u sklopu projekta "Žuta točka"

SPORT

Najava 12. kola Treće HNL -istok

Omladinac iz Gornje Vrbe gostuje u Pleternici

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška