150 sudionika na prvoj biciklijadi općine Oriovac

Danas, u 14 sati, započela je prva biciklijada općine Oriovac.

Autor: bportal | Datum objave: 26.05.2016


 Ova biciklijada održava se na inicijativu Kreativne udruge mladih „Limes“ iz Slavonskog Kobaša, a uz partnerstvo i sponzorstvo općine Oriovac.

Kao što smo najavili, biciklijada je rekreativnog karaktera, a trenutno broji 150 sudionika koji su na putu do prvog punkta – Oriovačkog parka, gdje će ih članovi DVD-a Oriovac dočekati sa vodom kako bi se sudionici okrijepili. Zatim slijede mjesta Kujnik, Malino, Lužani gdje je i drugi punkt ove biciklijade. U parku u Lužanima članovi DVD-a Lužani su također priredili osvježenje za sve sudionike. Nakon kratkog odmora u Lužanima kreće se prema cilju ove biciklijade, parku u Slavonskom Kobašu, gdje je organizirana zakuska za sve sudionike. 

Cilj ove biciklijade je povezati sve mještane općine Oriovac, te sve ljubitelje dobre zabave, sportskog i zdravog života. 

"U ime svih članova Kreativne udruge mladih „Limes“  zahvaljujem se općini Oriovac što je podržala našu želju za druženjem, rekreacijom i zdravim načinom života. Također se zahvaljujem DVD-u Oriovac i DVD-u Lužani koji su nam pomogli u organizaciji i realizaciji", rekla nam je Ana Kolundžić, predsjednica odbora za informiranje Kreativne udruge mladih „Limes“.

Zadnje vijesti

Pobjeda kuglačica Obrtnika protiv zagrebačke Sidre

Održana 12. sjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova

Zlato i dvije bronce za brodske plivače u Vukovaru

FOTO GALERIJA

PRIČA IZ MAROKA, 3. dio: Sahara - izazov koji morate doživjeti!

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...