14. Mega Bikers susret, za svakoga ponešto i to najbolje

I ovoga će svibnja tisuće ljubitelja bikerskih druženja i događanja diljem Hrvatske i susjednih zemalja doći na svoje, u Slavonskom Brodu po 14. puta za redom održat će se Mega bikers susreti.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 04.05.2017


 Tim povodom danas u Kući piva u Starčevićevoj u Slavonskom Brodu održana je konferencija za novinare, na kojoj su zaduženi za organizaciju Susreta, od policije do Grada Slav. Broda, predstavili samu organizaciju kako bi sve proteklo u najboljem redu i na korist brojnih ljubitelja bikerskog pokreta.

Dakako, i ove godine središnja događanja bit će na Sportsko-rekreacijskom centru Poloj, na koji će ulaz bikerima i kampiranje biti besplatan. Ono što zacijelo najviše zanima "žešće" ljubitelje motora je da će se u subotu 13. svibnja na dijelu zapadne vezne ceste održati tradicionalna utrka ubrzanja za Prvenstvo Hrvatske. Dakako, nije iz programa Susreta izostavljen, ono što Brođani posebno vole, niti tradicionalni mimhod svih sudionika na motorima kroz slavonskobrodske ulice.

Što se glazbenog programa tiče, tu je uvijek bilo, sve ove godine, najbolje, pa će tako u petak 12. svibnja na Poloju biti nastupi Bravo benda, Dali banda, Rockera, S.A.R.S-a i The Trija AC/DC, ZZ Top. U subotu, pak, svirat će Rockeri, Prorock, The Trio AC/DC/ZZ Top, Plagijat i Zabranjeno pušenje.

Nema dvojbe, za svakog ponešto i to najbolje. 

Zadnje vijesti

Za mlade poljoprivrednike i mala gospodarstva – novi rokovi za prijave

U Bukovlju ocijenjena najbolja mlada vina

Sapci jesenski prvaci 2. ŽNL – skupine A

FOTO GALERIJA

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu

Najmlađi građani dočekali Novu godinu uz Djeda Božićnjaka i vatromet