13. Smotra kazališnih amatera počinje u petak

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, Kazališno koncertne dvorane "Ivana Brlić-Mažuranić i Satiričkog kazališta mladih Slavonski Brod, i ove će se godine održati Smotra kazališnih amatera Brodsko-posavske županije.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.04.2019
13. Smotra kazališnih amatera počinje u petak
Riječ je o 13. smotri po redu, a ovogodišnje izdanje donosi poslastice za sve ljubitelje kazališta i kazališnog amaterizma. 

Smotra je podijeljena na dva dijela. U petak, 12. travnja, s početkom u 20.00 sati, Satiričko kazalište mladih Slavonski Brod premijerno će izvesti Decameron Giovannija Boccaccia, a izvest će i predstavu Lov na blago koju su članovi Satiričkog kazališta sami napisali. 
 
Umjetnički voditelj Satirčkog kazališta mladih, Silvio Stilinović, istaknuo je kako publiku ove godine očekuju posebna iznenađenja. Kako navodi, predstava Decameron bit će svojevrsni eksperiment u kojem će prisustvovati i publika koja se odluči pogledati premijernu izvedbu. 
 
I ove godine, smotru će obogatiti i brojni pučki igrokazi. Programi se održavaju u petak i subotu, u prostorima Centra mladih i Radničkog doma, a s obzirom na velik broj predstava, na državnu smotru koja će se održati u Vodicama prolaze čak dvije predstave. Izbornik smotre u Brodsko-posavskoj županiji je profesor Alen Biskupić. 

Zadnje vijesti

Postoje indikacije da osobe koje žive u zagađenijem okolišu imaju teže kliničke slike te da je u zagađenom okolišu viša stopa mortaliteta

Slabija izlaznost nego prije četiri godine, Brodsko-posavska županija ponovo pri dnu

Četiri nove pozitivne osobe u Brodsko-posavskoj županiji

VIJESTI

Akutna COVID-19 kriza i kronični proces klimatskih promjena

Postoje indikacije da osobe koje žive u zagađenijem okolišu imaju teže kliničke slike te da je u zagađenom okolišu viša stopa mortaliteta

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika

Obnavlja se Mjesni dom J. J. Strossmayer