13 medalja za hrvatsku kajak kanu reprezentaciju u Italiji

Reprezentativci Hrvatske su ovoga vikenda na jakoj međunarodnoj regati u talijanskom Auronzu osvojili ukupno 13 medalja, od čega 6 zlatnih, 5 srebrnih i 2 brončane.

Autor: bportal | Datum objave: 03.07.2016


 Najuspješnija je bila Vanesa Tot iz KKK "Marsonia", kanuistica koja je u juniorskoj konkurenciji doveslala do čak 3 zlatne medalje – na svim dionicama na kojima je veslala (200 m, 500 m i 1000 m).

U seniorskoj konkurenciji u kajaku jednosjedu Anamaria Govorčinović  je bila 1. na 500 i 2. na 200 m, kao i Antun Novaković koji je bio 1. na 500 m te drugi na 1000 m. Kanuist Štefo Lutz bio je brončani na 500 m.

Seniorski dvojac Jakov Radošević i Marin Lipovac doveslao je do 3 srebrne medalje, te su time pokazali kako im se smiješi lijepa sportska budućnost ako nastave dalje zajedno trenirati.

Junior Frane Buljan bio je brončani na 500 m te zlatni na 1000 m.

Svim sportašima iskreno čestitamo na svim njihovim medaljama i veselimo se Europskom juniorskom i U23 prvenstvu koje nas očekuje od 14. – 17. srpnja ove godine u bugarskom Plovdivu.

 

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu