11. Graffiti fest u znaku morske priče

Ljubavnu priču Malene i klepetana, zamijenila je jedna morska. Morski psi, hobotnice i meduze – za grad koji nosi naziv Slavonski Brod. To je ideja koja se krila iza ovogodišnjeg 11. Graffiti festa.

Autor: Brodportal | Datum objave: 01.09.2018


 I ove godine Graffiti fest okupio je brojne sudionike u organizaciji Kreativne udruge mladih Slavonski Brod. Manifestaciji se slobodno može dodati predznak međunarodne, jer u svakom novom izdanju ugosti i brojne strance. Svoje umijeće Brođanima su pokazali umjetnici iz Kosova, Srbije, Njemačke i Austije. Sudjelovali su i domaći umjetnici i to iz Rijeke, Osijeka, Kutine, pa i samog Slavonskog Broda...Većinom je riječ o stalnim gostima. Kao lokacija za izražavanje kreativnosti ponovno je izabran podvožnjak u Kumičićevoj ulici.

A među crtačima, ove godine, našao se i jedan kandidat za Guinessovu knjigu rekorda. Brođanima već dobro poznat Edi Gustin, poznat i kao Maska, autor je potencijalno najevećeg murala na svijetu oslikanog sprejevima.

No pripreme, loši vremenski uvjeti ili dugi radni sati ovim dečkima nisu problem.  Ali, kako to i inače biva, sva dobra volja, kreativnost i ljubav prema poslu koji radiš nisu dovoljni ako nema sredstava. Jer organizacija jednog Graffiti fest, ima svoju cijenu. 

Tu dobru energiju, Brođanima će, barem sljedećih godinu dana dok ne budu zamijenjeni nekim drugim temama, širiti ovi prizori. 

Zadnje vijesti

Uskrsni sportski vikend u znaku nogometa

Završena druga faza projekta Okusi graničarskog posavlja

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod čekanje pola sata

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa

Sjajni nastup Mazatora na 100 milja Istre