11. Graffiti fest u znaku morske priče

Ljubavnu priču Malene i klepetana, zamijenila je jedna morska. Morski psi, hobotnice i meduze – za grad koji nosi naziv Slavonski Brod. To je ideja koja se krila iza ovogodišnjeg 11. Graffiti festa.

Autor: Brodportal | Datum objave: 01.09.2018


 I ove godine Graffiti fest okupio je brojne sudionike u organizaciji Kreativne udruge mladih Slavonski Brod. Manifestaciji se slobodno može dodati predznak međunarodne, jer u svakom novom izdanju ugosti i brojne strance. Svoje umijeće Brođanima su pokazali umjetnici iz Kosova, Srbije, Njemačke i Austije. Sudjelovali su i domaći umjetnici i to iz Rijeke, Osijeka, Kutine, pa i samog Slavonskog Broda...Većinom je riječ o stalnim gostima. Kao lokacija za izražavanje kreativnosti ponovno je izabran podvožnjak u Kumičićevoj ulici.

A među crtačima, ove godine, našao se i jedan kandidat za Guinessovu knjigu rekorda. Brođanima već dobro poznat Edi Gustin, poznat i kao Maska, autor je potencijalno najevećeg murala na svijetu oslikanog sprejevima.

No pripreme, loši vremenski uvjeti ili dugi radni sati ovim dečkima nisu problem.  Ali, kako to i inače biva, sva dobra volja, kreativnost i ljubav prema poslu koji radiš nisu dovoljni ako nema sredstava. Jer organizacija jednog Graffiti fest, ima svoju cijenu. 

Tu dobru energiju, Brođanima će, barem sljedećih godinu dana dok ne budu zamijenjeni nekim drugim temama, širiti ovi prizori. 

Zadnje vijesti

Glavni sportski događaj Hrvatska - Italija

VIDEO U Poliklinici Opće bolnice počeo dvodnevni tečaj neinvazivne ventilacije

VIDEO Iz života našeg svita

VIJESTI

Učinkovit način liječenja različitih vrsta akutnog respiracijskog zatajenja

VIDEO U Poliklinici Opće bolnice počeo dvodnevni tečaj neinvazivne ventilacije

FOTO GALERIJA

Krešimir Šimić predstavio dokumentarac "Smije li ratnik plakati" na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Otvoren Lovački muzej u Slavonskom Brodu, prvi u Slavoniji!

Lovci darivali garčinskog župnika

Brođani uspješni u Banja Luci

Astra osvojila 5 medalja u Zagrebu