Pridruži se natjecateljskom driblingu 4. studenog u City Colosseumu i osvoji Sport Vision nagrade

Na veliko oduševljenje zaljubljenika u nogomet, posjetitelji City Colosseuma će i u mjesecu studenom moći sudjelovati u natjecateljskom eventu u driblanju.

Autor: Brodportal | Datum objave: 02.11.2017
 City Colosseum se i ovoga vikenda pobrinuo za dobru zabavu u suradnji sa Sport Visionom koji je pripremio vrijedne nagrade za najbolje natjecatelje vrlo zanimljive i dinamične natjecateljske igre. Pokaži svoje umijeće driblanja i pokupi nagrade u Sport Visionu. 

 
Subota, 4. stdenoga 2017. od 16 sati  je rezervirana za ELEKRONIČKI DRIBLING. Ako obožavaš nogomet, a najviše od svega, znaš da si najbolji u driblanju obavezno posjeti City Colosseum jer Sport Vision organizira nogometni dribling. Nogometni dribling namijenjen je djeci, ali i roditeljima jer traži se i odgovor na pitanje tko je snalažljiviji  tata ili sin, mama ili kćer? Pokaži svoje umijeće vođenja lopte i ludo se zabavi. Natjecateljskom druženju se mogu pridružiti apsolutno svi i mali i veliki bez obzira na dob, a dobrodošle su i pripadnice nježnijeg spola. Dođite, sudjelujte i pokažite svoju sposobnost u driblanju. Najbolja tri driblera Sport Vision nagrađuje odličnim nogometnim nagradama: 
1. Mjesto: Tenisice Umbro 
2. Mjesto: Majica Umbro 
3. Mjesto: Lopta Umbro 
 
Za vrijeme trajanja eventa, obavi i sportski shopping jer Sport Vision je pripremio 30% popusta na nesnižene cijene brandova Champion, Umbro, Ellesse, Slazenger, Lonsdale i Lotto. 
Pridruži se zabavi, okušaj se u driblingu, shoppingiraj, pokaži što znaš, i osvoji odlične Sport Vision nagrade, a sve to očekuje te u subotu 04.11. od 16:00h na 1.katu City Colosseuma kod prodavaonice Sport Vision. Zabava je najbolja nagrada za kraj uspješnog radnog tjedna i zato se vidimo u City Colosseumu. 
 PRATITE NAS PUTEM: 
Web: www.city-colosseum.hr 
Facebook: City Colosseum Slavonski Brod
Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod
Twitter: https://twitter.com/CityColosseum
 
 
CITY COLOSSEUM 
MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE 
 

Zadnje vijesti

Popuštanje mjera u Hrvatskoj izgledno nakon Uskrsa, u danas se očekuje prva odluka

Pozovi za zdravlje - izdavanje lijekova za samoizolirane i teško pokretne osobe

Započinje isplata preostalih potpora poljoprivrednicima

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji