Policijski službenici uključili se u Mjesec borbe protiv ovisnosti

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske i ove godine provode niz preventivnih aktivnosti u okviru obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti od 15. studenoga do 15. prosinca.

Autor: Brodportal | Datum objave: 20.11.2019
 Ovogodišnje obilježavanje je započelo predavanjem policijske službenice za prevenciju policijske uprave Irene Held u Osnovnoj školi „Stjepan Ilijašević“ u Oriovcu, zajedno sa predstavnicima Zavoda za javno zdravstvo brodsko-posavske županije. Policijska službenica je pritom učenicima skrenula pozornost na opasnosti od konzumacije opijata, usmjeravajući mlade na zdrav način života i bavljenje pozitivnim aktivnostima.

Moto ovogodišnjeg programa je „Ustaj, ne odustaj!“, koji su predložili učenici Gimnazije „Matija Mesić“. Također su učenici likovne grupe napravili i nekoliko plakata na spomenutu temu, a što se moglo vidjeti na izložbi u prostoru Gimnazije, dana 18. studenoga.  

Međunarodni dan tolerancije – poštivanje različitosti

U okviru obilježavanja Međunarodnog dana tolerancije, policijska službenica Ureda načelnika policijske uprave Irena Held, dana 15. studenoga, održala je edukaciju učenicima sedmih razreda u Osnovnoj školi “Hugo Badalić“, u Slavonskom Brodu, a u suradnji s djelatnicima Centra za socijalnu skrb. Policijska službenica je pritom učenicima naglasila važnost poštivanja različitosti, toleriranja i razumijevanja, kao i njegovanja mirnog rješavanja problema i društvenih sukoba.

Edukaciju su održali i policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška Ivana Zukanović i Tomislav Maraković, koji su na spomenutu temu educirali učenike sedmih razreda Osnovne škole „Ljudevit Gaj“ u Novoj Gradiški. 

Zadnje vijesti

PRATITE UŽIVO Junak vodi nakon pogotka Stipe Baraća u 33. minuti

Marsonia i Junak spremni za današnji susret

Stožer donio nove mjere: Od ponedjeljka bez maske ne možete u trgovinu, u posjet pacijentima...

SPORT

Kvalifikacije za 2. HNL

PRATITE UŽIVO Junak vodi nakon pogotka Stipe Baraća u 33. minuti

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja