Polaznici kampa educirani o pravilima ponašanja u prometu

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske kontinuirano provode razne preventivne aktivnosti na dobrobit djece i mladih, educirajući ih pritom o raznim temama. U nastavku suradnje sa djelatnicima Brodskog ljetnog kampa, policijski službenici Ureda načelnika i Postaje prometne policije Slavonski Brod, održali su predavanje polaznicima kampa na temu sigurnosti djece u prometu na prostoru skate parka u Slavonskom Brodu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.07.2022
 Polaznici kampa educirani o pravilima ponašanja u prometu


Na ovoj zanimljivoj edukaciji bila  su djeca raznih uzrasta koji su educirani o pravilima ponašanja u prometu, a osim teoretskog dijela djeca su prošla i praktični dio. Naime, vozili su bicikle na dva poligona, poligonu spretnosti i poligonu na kojem su imali obvezu poštivanja prometnih propisa. U određenim situacijama su morali postupati po znaku policijskih službenika, a sve se to provodilo sa ciljem povećanja stupnja sigurnosti djece u prometu i smanjenja broja stradalih osoba. Osim toga, imali su i priliku okušati se kretanju korištenjem tzv „pijanih naočala“ što je polaznicima bilo izuzetno zabavno.
 
Policijska uprava brodsko-posavska nastavlja sa sličnim preventivnim aktivnostima, kojima usmjerava djecu i mlade na pozitivna ponašanja i životna postignuća, te naglašava važnost preventivnog rada policije sa djecom od najranije životne dobi, a posebice o trenutno aktualnim temama, koje su imali ovih dana uz odličnu suradnju sa djecom i trenerima Brodskog ljetnog kampa.


MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Održana 10. sjednica Županijske skupštine Brodsko-posavske županije

Predstavljen "Brodski glazbeni vremeplov" Duška Svilara

Učinite napokon uslugu sami sebi i upišite se na Spartan treninge!

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Učinite napokon uslugu sami sebi i upišite se na Spartan treninge!

FOTO GALERIJA

Predstavljen "Brodski glazbeni vremeplov" Duška Svilara

Kazališna družina premijerom predstave "Vuk i sedmi kozlić" proslavila 10. rođendan

Počele 23. Poljoprivredno-poduzetničke ideje u Novoj Gradiški

Policija i građani zajedno u brodskom hodatonu

Obilježena 31. godišnjica stradavanja Luke Andrijanića, heroja obrane Vukovara