Otvoren nargila bar "Harem": Ugodan orijentalni ambijent, nargile različitih okusa, turska kava..

Prošloga vikenda u Starčevićevoj ulici u Slavonskom Brodu otvoren je prvi nargila bar "Harem".

Autor: bportal | Datum objave: 26.07.2016


Slavonski Brod postao je bogatiji za potpuno drugačiji ugostiteljski objekt. Naime, u Starčevićevoj ulici prošloga vikenda otvoren je prvi nargila bar "Harem". Ugodni orijentalni ambijent, nargile različitih okusa, turska kava, a uskoro i specijalne slastice mogu se probati u ovom novom lokalu.

Harun Mujkić, mladi 23-godišnji poduzetnik, vlasnik nargila bara ugostiteljstvom se počeo baviti prije pola godine. Vlasnik je još jednog lokala u Sl. Brodu, a ovo je sad sasvim nešto novo u gradu.

"Posljednje godine imam ideju za nargila barom, skupljao sam poznanstva, često išao za Sarajevo jer svima je poznato da je to tamo glavna ugostiteljska djelatnost. Ovaj lokal je zaista specifičan, ima dušu", ističe Mujkić te se nada da je ovo pun pogodak. "Imamo sedam okusa i planiramo širiti ponudu. Imamo tursku kavu, nargile, a uvest ćemo i poneke specijalitete, slastice specifične za orijentalni kraj", kaže.

Prije otvaranja ugostiteljskih objekata Mujkić je za vrijeme fakulteta konobario dvije godine. Kaže, jednostavno se pronašao u tome.

"Volio bih da mladi, moje društvo, ostanu u Slavonskom Brodu. Nerijetko znam ispričati svojim prijateljima svoj dosadašnji put koji nimalo nije bio lagan. Naime, radio sam jedan posao, i iz nekog razloga odlučio sam ga napustiti. Pritom sam se našao u financijskoj stisci. Kad sam ovaj lokal iznajmio, prije četiri mjeseca, nisam imao gotovo nikakvih sredstava. No, svakodnevnim radom i trudom doveo sam se do toga da danas imam dva ugostiteljska objekta te se planiram širiti i dalje", ističe Mujkić. 

 

Zadnje vijesti

Bespilotne letjelice i za Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Slavonskog Broda

Košarkaši Rekord Tima poraženi u završnici utakmice

Dvojicu udario metalnim montiračem, vrijeđao i policajce

FOTO GALERIJA

Načelnik Općine Podcrkavlje Trtanj i zamjenik Tadijanović pridružili se HDZ-u

Hologramska priča Ivaninog svijeta bajki na Adventu iz davnina u Slavonskom Brodu

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno

Godina za pamćenje brodskih gimnastičara, ostvareni rezultati na ponos