Luis Fonsi s “Despacitom” 26. studenog dolazi u zagrebačku Arenu!

Trenutačno najveća svjetska atrakcija, barem prema top listama, Luis Fonsi svojim glazbeno-plesnim showom rasprodaje sve svjetske dvorane. Hoće li i zagrebačku Arenu 26. studenog?

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.09.2017


Njegov najpoznatniji hit “Despacito” na Youtubeu je pogledan više od četiri milijarde puta što nikome do sada nije uspjelo. Stoga ako ste ljubitelj “Despacita”, a ima i takvih, možete ovaj svjetski fenomen pogledati uživo. Ovaj Portorikanac već ima osam albuma iza sebe, ali dobra marketinška kampanja priskrbila mu je slavu tek nakon hita “Despacito”. Prije toga najveći hit mu je bio na 90. mjesto na “Billboardu”.
 
Ako niste do sada znali, za pjesmu “Despacito” namjera mu je bila iskoristiti riječ despacito (polako), koja se lakoćom rastavlja na slogove. Tako je prvo napisao refren, a onda i zarazni ritam. Upravo mu je to i bio cilj – da kombinacija refrena i ritma slušateljima ne izlazi iz uha.
 
Koncert će biti održan u zagrebačkoj Areni 26. studenog, što će biti prva provjera za hrvatsku publiku, voli li ona doista “Despacito” ili ne. Za to ćete morati izdvojiti od 260 do 850 kuna koliko košta ulaznica za VIP ložu.

izvor: musicbox.hr
Foto: Promo (autor Omar Cruz)

 

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

Suvremena plesna predstava "Prostor ni ja" u Galeriji Ružić

Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu