Goran: Neka huligani sad odnesu beton, ako mogu

Ovo smo zaslužili, nama ništa osim ovog i ne treba, super smo zadovoljni i naše bavljenje skejtanjem kao jednim od extreme sportova opet ima smisla, kaže mladi brodski skejter Goran nakon što je završen i na uporabu im predan novi skatepark uz cestu za Poloj.

Autor: Ivan Čalić / BrodPortal | Datum objave: 08.09.2015
 Na obnovu odnosno potpuno preuređenje skateparka čekali su dvije, tri godine. Bili su strpljivi, kao i kada su ranije drvene i metalne sprave uporno sami "krpali" svojim alatom i oplatama kupljenim od svojih džeparaca, tako su čekali i da im se obnovljeni, novi, park "dogodi".

U novi skatepark, tek kojih 200-njak metara od sportsko-rekreacijskog kompleksa na Vijušu, Grad je uložio oko 500 tisuća kuna. To je i puno i malo, ovisi kako se gleda ali, kaže Goran, najvažnije je da ove super izgledaju, da su super za vožnju i da nam ove nove sprave nitko neće moći ukrasti noću kao one prijašnje. Huligani jesu svašta "kadri" uraditi, ali da će više stotina teške betonske sprave odnijeti, to neće ići.

-Mi smo skromni, nikada nismo nikome smetali i radili nered. Ovdje nam je super bilo od prvog dana, bit će i dalje. Posebno nam je drago što su uz sam skatepark postavljene i brojne gim naprave, a kako je pokošen i visoki korov koji nas je "skrivao" i dijelio od dvorane i bazena Vijuš, sada ovo sve ima smisla. Nadam se da će noćna rasvjeta raditi da i navečer možemo skejtati. Prije smo se po Hrvatskoj hvalili kako Brod ima pravi skatepark, sada možemo opet, bit će ovdje veselo i živo kao u košnici-zaključuje Goran.

Zadnje vijesti

Objavljeni termini za boravak djece u gradskom odmaralištu u Starom Gradu na Hvaru

Košarkaši Slavonskog Broda 1946 vratili se treninzima

Nastavlja se obnova zaštićenih spomenika kulture no u smanjenom iznosu

VIJESTI

Priopćenje za javnost

Objavljeni termini za boravak djece u gradskom odmaralištu u Starom Gradu na Hvaru

FOTO GALERIJA

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline