FOTO Godišnja zabava Udruge "Prsten" u Slavonskom Brodu

Udruga Hrvata BiH Prsten utemeljena je 9. listopada 2005. godine na Izbornoj skupštini u Zagrebu pod nazivom Udruga bosanskih Hrvata "Prsten".

Autor: Brodportal | Datum objave: 23.02.2019


Udruga je organizirana kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

"Zadnji put smo ovdje prije par mjeseci imali skupštinu kada smo izabrali novo vodstvo, koje dobro radi svoj posao, dobro smo izabrali. Ima puno aktivnosti, osnivamo i klub poduzetnika, svaki dan imamo i nove članove i to nas veseli", rekao je Pavo Zubak, predsjednik Udruge "Prsten".

Udruga Prsten je vodeća, nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, u cilju očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegovog prosperiteta.

"Ovo je okupljanje članova udruge, ali i naših prijatelja. Tu je puno kvalitetnih ljudi, političara, poduzetnika..veliki broj ljudi iz Posavine, ali i šire. Mi živimo i radimo na ovom području i želimo doprinijeti boljitku ovoga kraja i gospodarski, te u svakome smislu. Naše glavno djelovanje je humanitarno. Pomažemo svojim članovima, ljudima preko, pokušavamo uključiti poduzetnike. Već idući mjesec poduzetnike iz cijele Slavonije okupit ćemo i umrežiti", istaknuo je Ivo Matić, predsjednik Udruge Prsten Brodsko-posavske županije.

 

Zadnje vijesti

Rođen znameniti hrvatski paleontolog Dragutin Gorjanović-Kramberger

Minimalni poraz Marsonije na gostovanju u Ivankovu kod Bedema

45 novooboljelih osoba od Covid-19 u protekla 24 sata, jedna osoba preminula

FOTO GALERIJA

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću