Foto amateri prijavite se za kalendar s motivima s područja grada Slavonskog Broda!

Turistička zajednica grada Slavonskog Broda u suradnji s društvom "Lasica" prigodom objavljuje natječaj i tom prigodom poziva sve za to zainteresirane fotografe amatere da sudjeluju u istom.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 08.11.2018
 Foto amateri prijavite se za kalendar s motivima s područja grada Slavonskog Broda!


 Natječaj je objavljen na Facebook stranici Turističke zajednice, i to putem linka, a otvoren je do nedjelje 18. studenog 2018.

-Turistička zajednica grada Slavonskog Broda, sukladno projektnim zadacima iz Programa rada za 2019., poziva fotografe amatere i ljubitelje fotografije, da se jave na navedeni foto natječaj koji se provodi putem facebook stranice Turističke zajednice. Cilj natječaja je fotografijom prikazati turističku ponudu grada Slavonskog Broda kroz četiri godišnja doba na dvanaestlisnom kalendaru. Svaki autor može na natječaju sudjelovati s više kolor ili crno-bijelih fotografija, fotografije se predaju popunjavanjem prijavnice koja je sastavnica natječaja te slanjem fotografija i popunjene prijavnice putem e-maila na adresu ured@tzgsb.hr.

-Fotografije moraju biti u digitalnom obliku, u JPG formatu, minimalnih dimenzija 3.000 x 2.000 piksela, rezolucije 300 dpi. 6. Fotografije ne smiju sadržavati nikakve tekstualne poruke niti potpise. Autor fotografije osobno je odgovoran za prikazani motiv na fotografiji, garantira da ne postoje prava trećih osoba, odnosno da će eventualne zahtjeve trećih osoba rješavati osobno i bez dodatne naknade. Autor fotografije prepušta Turističkoj zajednici ostvarivanje autorskog prava u dijelu reproduciranja, distribucije i predstavljanja javnosti te fotografije, vremenski, prostorno, dimenzijski i količinski neograničeno, u bilo kojem elektroničkom, tiskovnom ili drugom mediju u svrhu promocije grada Slavonskog Broda kao turističkog odredišta. Autor fotografije odobrava Turističkoj zajednici korištenje njegovih osobnih podataka iz popunjene prijavnice za aktivnosti vezano za provođenje natječaja. Pri svakom korištenju fotografija iz ovog natječaja Turistička zajednica se obvezuje naznačiti ime i prezime autora fotografije. Natječaj je otvoren do 18.studenog 2018.-ističu u gradskoj TZ Slavonskog Broda. 

Nakon zatvaranja natječaja povjerenstvo za odabir najboljih fotografija, predstavnici Turističke zajednice i društva „Lasica“, u svojstvu autora grafičke pripreme, izabrat će 12 fotografija koje će biti sastavnicom kalendara. Rezultati natječaja bit će objavljeni putem facebook stranice Turističke zajednice 21.studenog, svakom od autora čija fotografija bude izabrana od strane povjerenstva Turistička zajednica donirat će 10 primjeraka kalendara, najkasnije do 21.prosinca 2018. i javnosti ga predstaviti kao autora fotografije na svečanom predstavljanju kalendara koje će biti upriličeno u zadnjem tjednu mjeseca prosinca 2018.   

 

Zadnje vijesti

Za Rekord Tim 3 domaće pobjede

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

Beauty lounge RITUAL by Marko Zirdum pretvara snove o sjajnoj i njegovanoj kosi u stvarnost

NAJČITANIJE DANAS

Zabava Udruge "Prsten"

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

FOTO GALERIJA

Veleučilište u Slavonskom Brodu potpisalo ugovore o stipendiranju s osam studenata

U tijeku radovi na izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Kažotićevoj ulici

Obilježena 84. obljetnica stradanja Vrbsko-ruščičkih žrtava

Pljeskom ispraćeni mladi Brođani, Zagrepčani i Zadrani

Trešnjevka prejaka za Brod na Savi