Dubravku Galoviću jednoglasno novi mandat za predsjednika ŽNS-a

Dubravko Galović, dosadašnji predsjednik Županijskog nogometnog saveza Brodsko-posavske županije, na sinoć održanoj Izbornoj skupštini Saveza, jednoglasno je dobio novi predsjednički mandat.

Autor: Mario Jurković | Datum objave: 13.02.2015
Izabrano je i 16 novih članova Izvršnog odbora. Sjednici su nazočili i ugledni gosti iz Hrvatskog nogometnog saveza, na čelu s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom, izvršnim predsjednikom Damirom Vrbanovićem, tehničkim direktorom Romeo Jozakom i članovima Izvršnog odbora HNS-a. Na sjednici je bio i Predsjednik Županijske skupštine BPŽ Pero Ćosić, koji je pohvalio rad Saveza i u okvirima trenutnih mogućnosti, obećao pomoć županije u revitalizaciji nogometa.

"Drago mi je da sam tu u bazi, drago mi je ovaj županijski savez izabrao novog starog predsjednika. Želim mu svu sreću, kao i svim članovima Izvršnog odbora, imat će svu podršku HNS-a. Znamo da je teška ekonomska situacija,no vjerujem da će ovaj savez dati još puno dobrih igrača kao što su Ivica Olić i naš Mandžo. Nadam se da će biti i dobrih reprezentativki u ženskom nogometu, da će biti futsala, da ćemo ispuniti taj program koji volimo. Da smo vikendom  na nogometu, da 200-tinjak tisuća ljudi u Hrvatskoj radi i trenira. To je ona snaga hrvatskog nogometa. Rado ću doći i na Izvršni odbor da pomognem ovoj sredini", naglasio je Šuker čestitajući Galoviću na reizboru.

Dubravko Galović je dobio jednoglasnu potporu skupštinara za novi mandat.

"Nadam se da sam u svom mandatu napravio neki iskorak u odnosu na ono što se događalo prije u našem županijskom nogometu. Hvala svim suradnicima. Moram vam reći da smo od 16 članova Izvršnog odbora izabrali 11 novih, želimo proširiti ovu sliku, čuli ste i da smo u jednom demokratskom izboru dobili i puno novih skupštinara. Nadam se da ćemo zajedno, uz moj osobni angažman i iskustvo, u narednom mandatu pokazati još više i pomoći svima na razini naše županije, da naš nogomet dignemo na čim je moguće višu nogometnu razinu. Ono što bih javno zamolio, da nas svi u tome podrže, svi čelnici lokalne samouprave i da na taj način, uz pomoć HNS-a kao krovne organizacije, izgradimo puno bolju i kvalitetniju infrastrukturu, izgradimo još bolje momčadi, a samim tim i rezultate na svim razinama natjecanja. Hvala svima na podršci i još jednom naglašavam – vjerujem u još bolje rezultate u narednom mandatu", rekao je Galović zahvaljujući se na ukazanom povjerenju.

Galović je pohvalio i rad sudačke organizacije.

"Čestitao bih novom predsjedniku sudačke organizacije Denisu Rajkoviću, koji je također jedan zamašnjak promjena i pokrenuo je organizaciju. Pokrenuli smo i županijsku futsal ligu, čestitam i jedinima koji nas prezentiraju na nacionalnoj razini, MNK Brod 035 i ŽNK Viktorija."

Predsjednik ŽNS-a je optimističan i po pitanju NK Marsonije, kojoj svi ljubitelji nogometa u našem gradu i županiji, a i u vrhu HNS-a priželjkuju povratak u viši rang natjecanja

"Za Marsoniju se nadam da će ostati na prvom mjestu i da će se plasirati u 3. HNL, što je stvarno minimum za grad poput Slavonskog Broda, a i za samu Marsoniju, gledajući njezinu povijest."

Uz predsjednika Dubravka Galovića, novi dopredsjednici ŽNS-a su Slavko Milković, Damir Japundžić i Miroslav Maričić, a članovi Izvršnog odbora su Stipo Zirdum, Ivica Ćorluka, Tomislav Marijanović, Branislav Milinović, Aca Vidaković, Tomislav Vlaović, Vjekoslav Galić, Branko Cindrić, Željko Lukačević, Mario Vlainić, Dubravko Kolundžić, Vatroslav Stojanović i Josip Kunceki.

Na kraju svog izlaganja Galović je predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru, koji je inače jedan od 12 kandidata za mjesto u Izvršnom odboru FIFA-e, poželio puno uspjeha, a predsjednik HNS-a je sve nazočne pozvao da podrže reprezentaciju Hrvatske i dođu na slijedeću utakmicu kvalifikacija za Euro 2016. koju Hrvatska igra protiv Norveške u Zagrebu 28. ožujka.

Zadnje vijesti

Brođanin Vjekoslav Škrinjar, bivši igrač zagrebačkog Dinama, prisjetio se bogate nogometne karijere

Počinje duhovno molitvena trodnevnica uoči velike kršćanske svetkovine Presvetog Trojstva!

Svi su mislili da je uginuo, ali Klepetan se ipak vratio Malenoj

FOTO GALERIJA

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline