Dubravku Galoviću jednoglasno novi mandat za predsjednika ŽNS-a

Dubravko Galović, dosadašnji predsjednik Županijskog nogometnog saveza Brodsko-posavske županije, na sinoć održanoj Izbornoj skupštini Saveza, jednoglasno je dobio novi predsjednički mandat.

Autor: Mario Jurković | Datum objave: 13.02.2015


Izabrano je i 16 novih članova Izvršnog odbora. Sjednici su nazočili i ugledni gosti iz Hrvatskog nogometnog saveza, na čelu s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom, izvršnim predsjednikom Damirom Vrbanovićem, tehničkim direktorom Romeo Jozakom i članovima Izvršnog odbora HNS-a. Na sjednici je bio i Predsjednik Županijske skupštine BPŽ Pero Ćosić, koji je pohvalio rad Saveza i u okvirima trenutnih mogućnosti, obećao pomoć županije u revitalizaciji nogometa.

"Drago mi je da sam tu u bazi, drago mi je ovaj županijski savez izabrao novog starog predsjednika. Želim mu svu sreću, kao i svim članovima Izvršnog odbora, imat će svu podršku HNS-a. Znamo da je teška ekonomska situacija,no vjerujem da će ovaj savez dati još puno dobrih igrača kao što su Ivica Olić i naš Mandžo. Nadam se da će biti i dobrih reprezentativki u ženskom nogometu, da će biti futsala, da ćemo ispuniti taj program koji volimo. Da smo vikendom  na nogometu, da 200-tinjak tisuća ljudi u Hrvatskoj radi i trenira. To je ona snaga hrvatskog nogometa. Rado ću doći i na Izvršni odbor da pomognem ovoj sredini", naglasio je Šuker čestitajući Galoviću na reizboru.

Dubravko Galović je dobio jednoglasnu potporu skupštinara za novi mandat.

"Nadam se da sam u svom mandatu napravio neki iskorak u odnosu na ono što se događalo prije u našem županijskom nogometu. Hvala svim suradnicima. Moram vam reći da smo od 16 članova Izvršnog odbora izabrali 11 novih, želimo proširiti ovu sliku, čuli ste i da smo u jednom demokratskom izboru dobili i puno novih skupštinara. Nadam se da ćemo zajedno, uz moj osobni angažman i iskustvo, u narednom mandatu pokazati još više i pomoći svima na razini naše županije, da naš nogomet dignemo na čim je moguće višu nogometnu razinu. Ono što bih javno zamolio, da nas svi u tome podrže, svi čelnici lokalne samouprave i da na taj način, uz pomoć HNS-a kao krovne organizacije, izgradimo puno bolju i kvalitetniju infrastrukturu, izgradimo još bolje momčadi, a samim tim i rezultate na svim razinama natjecanja. Hvala svima na podršci i još jednom naglašavam – vjerujem u još bolje rezultate u narednom mandatu", rekao je Galović zahvaljujući se na ukazanom povjerenju.

Galović je pohvalio i rad sudačke organizacije.

"Čestitao bih novom predsjedniku sudačke organizacije Denisu Rajkoviću, koji je također jedan zamašnjak promjena i pokrenuo je organizaciju. Pokrenuli smo i županijsku futsal ligu, čestitam i jedinima koji nas prezentiraju na nacionalnoj razini, MNK Brod 035 i ŽNK Viktorija."

Predsjednik ŽNS-a je optimističan i po pitanju NK Marsonije, kojoj svi ljubitelji nogometa u našem gradu i županiji, a i u vrhu HNS-a priželjkuju povratak u viši rang natjecanja

"Za Marsoniju se nadam da će ostati na prvom mjestu i da će se plasirati u 3. HNL, što je stvarno minimum za grad poput Slavonskog Broda, a i za samu Marsoniju, gledajući njezinu povijest."

Uz predsjednika Dubravka Galovića, novi dopredsjednici ŽNS-a su Slavko Milković, Damir Japundžić i Miroslav Maričić, a članovi Izvršnog odbora su Stipo Zirdum, Ivica Ćorluka, Tomislav Marijanović, Branislav Milinović, Aca Vidaković, Tomislav Vlaović, Vjekoslav Galić, Branko Cindrić, Željko Lukačević, Mario Vlainić, Dubravko Kolundžić, Vatroslav Stojanović i Josip Kunceki.

Na kraju svog izlaganja Galović je predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru, koji je inače jedan od 12 kandidata za mjesto u Izvršnom odboru FIFA-e, poželio puno uspjeha, a predsjednik HNS-a je sve nazočne pozvao da podrže reprezentaciju Hrvatske i dođu na slijedeću utakmicu kvalifikacija za Euro 2016. koju Hrvatska igra protiv Norveške u Zagrebu 28. ožujka.

Zadnje vijesti

Obavijest roditeljima i učenicima o štrajku u osnovnim školama

„Živite svoj poziv, onako ponosno i časno kako ga je Šimo živio“

Milošević odbio sve prijedloge za mirno rješenje jugoslavenske krize

NAJČITANIJE DANAS

Apsolutni pobjednik Pulskog filmskog festivala

Film Dnevnik Diane Budisavljević počinje igrati u Slavonskom Brodu

FOTO GALERIJA

Više od 1000 učenika i nastavnika zagrebačke Prirodoslovne škole Vladimir Prelog u posjetu Slavonskom Brodu

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...