Dođite u Slavonski Kobaš na Sava Beach Party vol.9

Prošle godine je zbog epidemije COVID-a morao izostati, no ovoga ljeta mladi Kobašani najavljuju i pozivaju: 7. kolovoza svi ste dobrodošli na Sava Beach party vol.9. - tradicionalni ljetni glazbeni festival na otvorenom, na obali rijeke Save u Slavonskom Kobašu!

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 27.07.2021
 Dođite u Slavonski Kobaš na Sava Beach Party vol.9


Sava Beach Party održava se 9. godinu za redom, a organizira ga Kreativna udruga mladih „Limes“ iz Slavonskog Kobaša. „Prošle, 2020.godine zbog loše epidemiološke situacije nismo bili u mogućnosti organizirati, no ove godine sa nešto blažim mjerama održat će se prošlogodišnje 9. izdanje Sava Beach Partya”, ističu organizatori. 

 
Sava Beach Party je specifičan događaj na ovim prostorima: uz nastup poznatih DJ-a i ponudu ljetnih koktela, članovi udruge Limes svake godine pripreme pravi tropski ugođaj. DJ-i koji će nastupati na ovogodišnjem Sava Beach Partyu dolaze iz Sikirevaca, Slavonskog Broda, Zagreba ali i iz susjedne Bosne i Hercegovine, iz grada Brčko. 
 
 
Organizatori nastoje svaki novi festival podići na razinu više, od pripreme same pozornice, razglasa i rasvjete, pa tako ove godine možete očekivati pozornicu koja će vas pozitivno iznenaditi. „Sava Beach Party vol. 9 održava se u subotu 7.kolovoza. DJ-i nastupaju od 21:00 sat, no u poslijepodnevnim satima posjetitelji mogu uživati uz ugodnu deep-house glazbu, odbojku na pijesku, osvježavajuća pića i naravno, prelijepi prirodni ambijent koji imamo u Slavonskom Kobašu uz rijeku Savu”, poručuju mladi Limesovci.
 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Održani 24. po redu Rešetarački susreti pjesnika

Marsonia slavila na gostovanju u Pleternici unatoč igraču manje i ranom vodstvu domaćih

30. obljetnica osnutka 121. brigade HV Nova Gradiška

FOTO GALERIJA

SIkirevački motivi rame uz rame s najboljim hrvatskim i europskim čipkama

Dovršavaju se infrastrukturni radovi na Kući Brlić

Započelo postavljanje umjetne trave na pomoćnim terenima stadiona kraj Save

10. Dječji sajam oduševio najmlađe Brođane

Novogradiški "Trenkovci" na vikendu na otoku Pagu kao priprema za Vinkovačke jeseni