Dođite u Slavonski Kobaš na Sava Beach Party vol.9

Prošle godine je zbog epidemije COVID-a morao izostati, no ovoga ljeta mladi Kobašani najavljuju i pozivaju: 7. kolovoza svi ste dobrodošli na Sava Beach party vol.9. - tradicionalni ljetni glazbeni festival na otvorenom, na obali rijeke Save u Slavonskom Kobašu!

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 27.07.2021
 Dođite u Slavonski Kobaš na Sava Beach Party vol.9


Sava Beach Party održava se 9. godinu za redom, a organizira ga Kreativna udruga mladih „Limes“ iz Slavonskog Kobaša. „Prošle, 2020.godine zbog loše epidemiološke situacije nismo bili u mogućnosti organizirati, no ove godine sa nešto blažim mjerama održat će se prošlogodišnje 9. izdanje Sava Beach Partya”, ističu organizatori. 

 
Sava Beach Party je specifičan događaj na ovim prostorima: uz nastup poznatih DJ-a i ponudu ljetnih koktela, članovi udruge Limes svake godine pripreme pravi tropski ugođaj. DJ-i koji će nastupati na ovogodišnjem Sava Beach Partyu dolaze iz Sikirevaca, Slavonskog Broda, Zagreba ali i iz susjedne Bosne i Hercegovine, iz grada Brčko. 
 
 
Organizatori nastoje svaki novi festival podići na razinu više, od pripreme same pozornice, razglasa i rasvjete, pa tako ove godine možete očekivati pozornicu koja će vas pozitivno iznenaditi. „Sava Beach Party vol. 9 održava se u subotu 7.kolovoza. DJ-i nastupaju od 21:00 sat, no u poslijepodnevnim satima posjetitelji mogu uživati uz ugodnu deep-house glazbu, odbojku na pijesku, osvježavajuća pića i naravno, prelijepi prirodni ambijent koji imamo u Slavonskom Kobašu uz rijeku Savu”, poručuju mladi Limesovci.
 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta