Novi uspjeh tamburaša brodske glazbene škole

Nakon što su na regionalnom natjecanju u sklopu 55. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa osvojili visoke druge nagrade, učenici Glazbene škole Slavonski Brod Marko Nosić i Nikola Vincek postigli su nove odlične natjecateljske rezultate.

Autor: bportal | Datum objave: 25.03.2017
Naime, sudjelovali su na 4. međunarodnom natjecanju tamburaša u Subotici u Vojvodini (Tambura Instrumental Festival), održanom 20. i 21. ožujka u organizaciji Hrvatske glazbene udruge "Festival bunjevački pisama". Obojica učenika nastupili su u 2. kategoriji klasične glazbe na bisernici.

Marko Nosić, učenik 3. razreda u klasi prof. Dalibora Timarca, s postignutim je 91,33 bodom osvojio prvu nagradu, a Nikola Vincek, učenik 4. razreda u klasi prof. Gorane Jagarinec, ocijenjen je s 88,33 bodova te je osvojio drugu nagradu. I ovoga puta na nastupima ih je pratio korepetitor prof. Karlo Đurić.

Dodajmo da je Glazbena škola Požega partner Hrvatskoj glazbenoj udruzi "Festival bunjevački pisama" u organizaciji festivala te da se festival/natjecanje naizmjenično svake godine održava u Požegi i u Subotici.

Zadnje vijesti

Junak s 2:0 pobijedio Marsoniju

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja