'Poljubi me' - Novi spot za pjesmu Dominika Blaževca

Poljubi me, probudi me, dok skidam zavjese s neba što te skriva - stihovi su ljubavne balade “Poljubi me” koja je ujedno i novi singl mladog glazbenika iz Slavonskog Broda Dominika Blaževca.

Autor: bportal | Datum objave: 07.12.2016


Nakon što se ovo ljeto publici predstavio svojom prvom pjesmom “Ako te pitaju”, ovaj talentirani mladić nastavlja uspješnu glazbenu suradnju sa Željkom Zovkom, poznatim autorom mnogih zabavnih i tamburaških hitova, koji je autor teksta i glazbe, te Zlatkom Čošićem, koji je i ovaj put napravio sjajan aranžman. Za kvalitetnu produkciju pobrinuo se provjereni glazbenik Igor Ivanović. Redatelj Marko Zeljković iz Studija 69 osmislio je zanimljiv videospot, sniman u Samoboru i okolici, u kojem glasom gostuje i naša poznata radijska i televizijska voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica, dok je glumica Mia Žakula utjelovila djevojku kojoj Dominik pjeva. Dominik je inače student Umjetničke akademije u Osijeku, smjer Glazbena pedagogija. Imao je čast nastupiti s Parnim valjkom u Domu sportova 2015. na njihovoj obljetnici 40 godina postojanja.

Kako bi opisao pjesmu “Poljubi me”?

- Pjesma “Poljubi me” ugodna je pop-rock balada koja ima jako lijepu priču i melodiju. Ono što me osobno veže uz tu pjesmu je to što se okupila odlična ekipa glazbenika. Uz Željka na bas-gitari i Zlatka na električnoj gitari, tu je i Ivan Polić na klavijaturama i Mirta Dautović kao prateći vokal. Dalibor Marinković svirao je bubnjeva, a producent je Igor Ivanović koji je cijelu priču povezao.

Ponovno surađuješ sa Željkom Zovkom. Kako je započela ta suradnja?

- Suradnja sa Željkom Zovkom počela je 2012. kada smo se upoznali u bendu Sing-Song u kojem djelujemo i danas. Ideja o autorskom radu došla je vrlo brzo. Željko aktivno piše duže od 20 godina, tako da nije bio težak posao izabrati pjesme za album. Meni kao mladom pjevaču izazov je pjevati pjesme koje imaju težinu, tj. emociju. Pjesme za prvi album su izabrane i polako se snimaju, a ono što nas najviše veseli je to što ima materijala i za dva albuma.

Kako to da ste snimali spot u Samoboru, recite nam nešto o snimanju.

- Redatelj spota Marko Zeljković, kad je čuo pjesmu, imao je jasnu predodžbu kako bi sve trebalo izgledati. Najbolje lokacije našao je baš u Samoboru. Brzo smo se složili oko toga jer Samobor je uistinu lijep grad. Na snimanju je bilo opušteno i zabavno. Marko je odličan vizionar i profesionalac, tako da nam je snimanje spota bilo vrlo jednostavno. U spotu je i Doris Pinčić Rogoznica.

Više pročitajte OVDJE. 

Zadnje vijesti

Nakon lanjskog fijaska, opet kreću u dokapitalizaciju: "Đuro" traži 100 milijuna kuna

Na 15,6 kilometara i 33 lokacije uskoro radovi na izgradnji javne rasvjete

Prijenos utakmica Hrvatske reprezentacije u Tvrđavi

FOTO GALERIJA

Promotivna i svaka druga simbolika povezanosti gradova stradalnika, Vukovara i Slavonskog Broda

Slavonski Brod posjetili ravnatelji osnovnih škola Zagrebačke županije

Tri zlata u Splitu za brodski karate

Hrvatski misionar -bogoslov Josip Brnjić poziva na humanitarnu akciju za djecu s posebnim potrebama u Tanzaniji

Konji su vrijedno blago naše Slavonije i sve je više mladih konjogojaca koji nastavljaju tradiciju