'Omladina oko mene tjera me da i dalje nosim klupski dres'

Četrdesetogodišnji Mario Petrović istinska je legenda Broda 035, slavonskobrodskog prvoligaša koji je u prvome dijelu tekuće sezone polučio izvanredan rezultat.

Autor: bportal | Datum objave: 05.01.2017


Brodovom su mitskom kapetanu razumljive čestitke koje su proteklih tjedana učestalo pristizale na klupsku adresu, piše Futsalmagazin.

"Poučeni iskustvom, znali smo kako će nas u povratničkoj prvoligaškoj sezoni očekivati teška misija. Nakon doživljenog rezultatskog debakla protiv Nacionala, pomalo smo bili uplašeni. Međutim, već smo u narednom prvenstvenom ogledu protiv Potpićana proslavili prvu pobjedu kojom smo postali opušteniji. Kasnije smo ubilježili još nekoliko pozitivnih rezultata kojima smo iznenadili i same sebe. Ključni su faktori u cijeloj priči što je klupska uprava ljetos osnažila igrački kadar s nekoliko kvalitetnih igrača te što smo dobra – klapa. Gledajući sadašnje stanje na prvenstvenoj ljestvici, doigravanje je realno. Bitno je da smo nadomak osiguravanja prvoligaškog statusa što je ustvari primaran cilj. Sasvim je sigurno kako ostatak natjecanja očekujemo u mnogo komotnijem stanju negoli prije dvije godine."

Velike zasluge pripadaju i šefu stručnoga stožera

"Ivica Ćorluka neponovljiv je borac koji se već godinama bori za Brod 035. Za njega imam jedino riječi hvale jer je zaista maleni broj ljudi koji su poput njega."

Priznaje kako još pamti Brodovu famoznu pobjedu protiv Split Tommyja, ali i poraz protiv Osijek Kelmea kojim su Osječani neslužbeno proglašeni kraljevima Slavonije.

"Veoma mi je žao zbog poraza. Dva dana nisam mogao doći sebi. Nakon što smo porazili Splićane na Gripama, čvrsto smo vjerovali kako ćemo poraziti i Osječane. Prije same sam utakmice upozoravao na Osijekovu snagu te kako će pobjednik utakmice biti momčad koja će se više iskazati agresivnošću. Dok smo mi pomalo bili ležerni, Osječani su bili kompaktni i agresivni te su nas naposljetku neugodno iznenadili."

Što je stariji, to je bolji

"Omladina oko mene tjera me da i dalje nosim klupski dres. Godine jesu tu, ali kada krenemo igrati, tada se one zaboravljaju. Dokle god budem igrao na dosadašnjoj visokoj razini, vjerujem kako ću pružati upečatljive partije."

Zadnje vijesti

Veljača je mjesec kada mislimo na oboljele od rijetkih bolesti, pokažimo rijetkima da nisu nevidljivi

Biljni otpad se ne spaljuje već kompostira

Šest medalja u Kutini za brodske atletičare

VIJESTI

Kampanja #vidimte – Međunarodni dan rijetkih bolesti

Veljača je mjesec kada mislimo na oboljele od rijetkih bolesti, pokažimo rijetkima da nisu nevidljivi

NAJČITANIJE DANAS

Nagrada Ambasador elektroničke glazbe

Među nominiranima su dva DJ-a i jedno glazbeno izdanje iz Slavonskog Broda

FOTO GALERIJA

U Požegi započelo dragovoljno vojno osposobljavanje 29. naraštaja ročnika

Najveća općina u Brodsko posavskoj županiji obilježava svoj dan

Radio92fm i Društvo multiple skleroze dobili vrijednu donaciju Zaklade Novo sutra

Jutro zimske idile u Slavonskom Brodu

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta "Kuće sretnih ciglica“