'Kad se slonovi tuku, nastrada trava'

Umjesto u Opatovcu, prihvatni centar za izbjeglice u Slavonskom Brodu. Informacija koja već dva dana bruji javnošću, ali o kojoj je i dalje malo toga poznato.

Autor: Olja Terzić | Datum objave: 14.10.2015


A o izgradnji zimskog kampa danas je raspravljalo predsjedništvo Županijske skupštine, čiji je primarni razlog sazivanja bila činjenica da se u slučaju izgradnje kampa, kako je navedeno, sve odvija "pod velom tajne". Zbog čega je to tako pitaju se i HDSSB-ovci koji pak prozivaju gradonačelnika Dusparu da je lokaciju novog prihvatnog centra u Slavonskom Brodu upravo dogovorio na SDP-ovom predizbornom skupu.

"Taj isti politikant, koji je sklopio ugovor s vragom, pardon, s ministrima u Vladi Republike Hrvatske upravo u vrijeme predstave u Brlićki (jer očito je tada sklopljen konačni dogovor), misli da bi sada svi mi trebali šutjeti", rekao je Boro Grubišić, saborski zastupnik HDSSB-a na jutros održanoj konferenciji za medije. 

Saborski zastupnik HDSSB-a u svome obraćanju poslužio se i zanimljivim izrekama: "Kad se slonovi tuku, nastrada trava", pritom misleći na svjetske sile Ameriku i Rusiju te "Kud će suza nego na oko: Siromašne na siromašne", o izbjeglicama koje dolaze u iovako osiromašenu Slavoniju.

 

 

Zadnje vijesti

Popis punktova za cijepljenje do kraja tjedna

Crni petak za Dubrovnik i Osijek

92 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 2 osobe preminule

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću