"Ova vlast ne mari za narod!"

U dvorani Gradske knjižnice Brođanima je predstavljena koalicijska lista br. 12 za EU parlament. Listu četiriju stranaka predvodi Nacionalni forum, nositelj liste je Nikica Gabrić.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 05.05.2014


- Ova i bivša državna vlast od svoga su naroda učinili skeptike po svim područjima, samo njihova je "zasluga" što su Hrvati naučeni da u ničem ne vide pozitivno, nego samo negativno i da sve gledaju "crnim" očima. Zadaća Vlade i ministara je da služe narodu i da se naroda boje, ali ovi su ne boje nikoga, samo zato što su građani slabići budući da uporno biraju jedne te iste loše. Ovi na vlasti ništa ne rade, nemaju odgovornosti, idu na posao u 9, na ručak u 1 i više se ne vraćaju na posao. Oni se su samo radi sebe, kakva je to Vlada u kojoj zimi u pet popodne ne gori svjetlo, njima je impresija da se voze velikim autima, da imaju tajnice i pametne telefone, da imaju kartice za trošenje. To će se dešavati i promjena neće biti dok građani gledaju tv dnevnike i ne budu izlazili na birališta - izjavio je nositelj liste Nikica Gabrić.

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor naglasio je kako i kampanja za ove izbore za EU parlament protječe u znaku blokade. Izborna je kampanja, kaže, počela u znaku prijevare, u medijima ostali, osim SDP-a i HDZ-a, nemaju prostora govoriti.

- Ništa nam ne ide na bolje, zbog njih kao zemlja nemamo baš nikakvu perspektivu, o izlasku iz krize nema ni govora, tisuće mladih traži vize za odlazak iz ove zemlje, zar je to cilj ove vlasti i države.Tek kada u privatnom sektoru bude zaposleno milijun ljudi, umjesto sadašnjih 500.000, tada će Hrvatska krenuti na bolje, svako novo stranačko podobno zapošljavanje u državnim službama put je u pakao. Svako hrvatski europarlamentarac mora sve prvenstveno učiniti da doprinese napretku i boljitku ove zemlje, nema smisla ni logike da hrvatsku članstvo u EU sto puta više košta nego što povuče sredstava iz europskih fondova. To netko mora znati raditi, ovi do sada to nisu ni znali niti su radili, od prvog do zadnjeg dana svoga mandata - rekao je Darinko Kosor.

Zadnje vijesti

U Slavonskom Brodu odigrana predstava "Kad svijeće dogore"

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Građani, ne držite pin uz bankovne kartice

FOTO GALERIJA

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Obilježen Dan grada Slavonskog Broda

Motorijada opravdala očekivanja više od 4 tisuće bikera i 15 tisuća posjetitelja

Otvorena izložba Vedrana Ružića: Simfonija betona i željeza