"Izbor će mi ostati u sjećanju kao jedan od najljepših trenutaka u mom životu"

Nakon osvajanja titule 2. pratilje Miss Universe i Miss fotogeničnosti razgovarali smo s Marijom Kljajić za vrijeme kratkog povrataka u Slavonski Brod.

Autor: bportal | Datum objave: 25.04.2016


 Osvojili ste dvije titule na izboru za Miss Universe Hrvatske 2016. Kakvi su Vaši dojmovi o izboru sada kada je sve prošlo?

Na izboru sam postigla veliki uspjeh te sa sobom ponijela dvije titule, 2. pratilja i Miss fotogeničnosti na izboru za Miss Universe Hrvatske 2016. Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote u Hrvatskoj. Izborom i organizacijom sam oduševljena. Pohvalila bih Direkciju izbora te gđu. Mariju i gosp. Vladimira Kraljevića. Od prvog dana priprema pa sve do finalne večeri dali su sve od sebe kako bi se svaka od nas osjećala prihvaćeno i zadovoljno. Vrlo su jednostavni, pristupačni, organizirani i najvažnije od svega uvijek nasmijani.Na spomenutom izboru natjecalo se 19 prekrasnih djevojaka iz cijele Hrvatske. Presretna sam što sam bila dio izbora. Sigurna sam da će mi spomenuti izbor ostati u sjećanju kao jedan od najljepših trenutaka u mom životu.

Jesu li se Vaša očekivanja od izbora ispunila?

Ponijeti sa sobom dvije lente na najprestižnijem izboru ljepote velika je stvar. Tražila sam potvrdu toga koliko vrijedim i uistinu sam ju i dobila. Zbog toga sam presretna. Biti jedna u TOP 3 na ovakvom izboru ostvarenje je mojih snova. Iako ne oduševljena, rezultatom sam jako zadovoljna. Izbor za MUH odličan je poticaj za nastavak karijere u modnom svijetu. Ovo će biti samo dobar početak moga puta.

Vjerojatno ste proslavili svoj uspjeh. Kako je proslava izgledala?

Nakon izbora zajedno sa svojom obitelji i prijateljima koji su bili na izboru te ostalim djevojakama, članovima Direkcije izbora i drugima bila sam na domjenku u „Khala Lounge Bar & Clubu“ u Zagrebu. Ondje se održao svečani domjenak a sav prihod od ulaznica namijenjen je udruzi „Korak u život“. Sretna sam što smo na taj način pomogli onima kojima je pomoć potrebna. Potom sam proslavu organizirala u Zagrebu te Zbjegu kod Slav. Broda u krugu svojih najbližih prijatelja i poznanika. Bilo je jako lijepo.

Još uvijek studirate. Zanima nas kakve planove imate za dalje kada je u pitanju Vaša poslovna karijera?

Studentica sam 2. godine diplomskog studija pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Prvenstveno želim završiti diplomski studij i sada ću se tomu posvetiti. Uz pedagogiju, želja mi je baviti se modelingom. Nekoliko sam poslovnih ponuda već dobila. Zasada ih nebi iznosila u javnost. Jedino što mogu reći je da ću se posavjetovati s drugima te odabrati ponudu koja za mene bude  najprihvatljivija.

Vaša obitelj, prijatelji, poznanici i mnogi drugi sigurno su ponosni na Vas. Možete li nam nešto više reći o tome?

Naravno. Presretna sam što su svi oni od prvog trenutka bili uz mene. Ja sam njihov ponos a oni su moja snaga. 

Prateći Vas putem društvenih mreža vidjeli smo da ste imali ogromnu podršku javnosti. Što je to za Vas značilo u trenucima priprema i konačno na izboru?

Sretna sam što sam od prvog dana imala ogromnu podršku javnosti. Riječ je o predivnim ljudima iz Hrvatske ali i cijeloga svijeta. Na tome im se i ovim putem od srca zahvaljujem. Imati podršku drugih samo je potvrda da uistinu i vrijedite. Oni su mi dali „vjetar u leđa“ i bili moja snaga i motivacija na ovom putu.

Brođani su jako ponosni na Vas i Vaš uspjeh. Ovih dana primili ste mnogobrojne čestitke. Je li Vam gradonačelnik Slav. Broda, gosp. Mirko Duspara uputio čestitke te eventualnu nagradu za ostvareni uspjeh?

Točno. Primila sam uistinu mnogobrojne predivne čestitke. Na tome svima koji su čestitali još jednom od srca veliko hvala. Nažalost još uvijek nisam primila gradonačelnikovu čestitku. Prateći događanja u Slavonskom Brodu i svjesna obveza jednog gradonačelnika sigurna sam da ista neće izostati. Vidjet ćemo.

Rođeni ste u Slav. Brodu. Vaše prebivalište pripada općini Bebrina. Ponos ste našega grada, ali i Općine kojoj pripadate. Što Vaš načelnik općine Bebrina, gosp. Stjepan Jakić kaže na Vaš uspjeh? Jeste li od njih dobili nagradu?

Ponos zasigurno jesam. To mi je drago. U ovom trenutku ne mogu reći ništa o njegovom mišljenju o mom uspjehu obzirom da me još uvijek nitko iz Općine nije kontaktirao. Prošlo je tek deset dana od izbora. Nadam se da će i načelnik i Općina uputiti svoje čestitke, a možda i nagradu.

Koje ste nagrade na Izboru dobili od Direkcije i sponzora za postignuti uspjeh?

Nagrade koje sam dobila za mjesto druge pratilje su poklon bon PLETIXA u vrijednosti 1.200,00 kuna, poklon paket ZLATARNE DODIĆ i poklon paket prirodne kozmetike APIVITA/DELMERION te cipele HUMANIC i kupaći kostim i pareo PLETIX koje sam nosila na finalnom izboru.

Vaši fanovi Vas putem mnogih društvenih mreža zasigurno već prate. Oni koji to tek žele učiniti, gdje Vas mogu potražiti?

Svima koji me već prate hvala, a oni koji to žele učiniti mogu me potražiti i pratiti na FB profilu, InstagramuTwitteru te na službenoj web stranici www.marijakljajic.com.

Zadnje vijesti

Rođen znameniti hrvatski paleontolog Dragutin Gorjanović-Kramberger

Minimalni poraz Marsonije na gostovanju u Ivankovu kod Bedema

45 novooboljelih osoba od Covid-19 u protekla 24 sata, jedna osoba preminula

FOTO GALERIJA

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću